11-12-2005, 15:58
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
נמאס לי!!
הי אנשים!מה קורה?מה שלומכם?שיהיה לכם שבוע טוף!!!!בע"ה ,אמן ,אמן!
בקיצור אני אתחיל את הסיפור שלי מלפני בערך חצי שנה אולי יותר...
לפני חצי שנה הייתי מאוהבת ,אהבה ראשונה,אהבה עיוורת,בבחור גבוה(חחחח סתם לא קשור),חיכיתי לו במשך שנתיים בערך,שיתאושש ויגיד לי שהוא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו...וכל אותו זמן ניכוותי ממנו ומאחרים כמו איזו טיפשה!!בציפייה שיהיה משהו.אבל אז בקיץ (כמה מאוחר,אה?אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא)הבנתי את מה שקרה לי!הבנתי כמה שאני והוא לא מתאימים כמה שהוא שיחק בי וברגשות שלי וכמה שאני שיחקתי ברגשות של עצמי,אז הבנתי גם כן שאני יותר טובה מזה.ומגיע לי מישהו יותר טוב ממנו.והצלחתי להמשיך הלאה.תודה לאלוהים על זה.ואז התעוררו בי לאט לאט רגשות ישנים שהיו לי לחבר לשעבר שלי(כן בזמן שהייתי מאוהבת באחר,גם זה קורה!)ועד שהצלחתי לדבר איתו ובסופו של דבר סגרנו מעגל ואני שוב המשכתי הלאה.
לפני חודש פגשתי בחור ,היה מדהים יצאנו יחד הכל היה אחלה בחלה יופי טופי,עד שמשהו התפקשש אצלו או אצלי לא משנה ,זה לא הלך.ולחשוב הייתי מוכנה לאהבה חדשה שתפרוץ בחיי ,ותסחוף אותי ותעיף אותי מרגליי.אבל שוב כשהרגלי מישהו לא היה מרוצה שם למעלה החליט להרוס לי את התוכניות.
מאז פגשתי כמה בחורים ,דרך הפורום הזה,ואף פעם לא יצאתי מסופקת,כאילו הם לא מילאו את רצונותיי וציפיותיי וזה ממש לא היה אשמתם.
ואז התחלתי להרהר בזה,מה אם אני באמת אשמה סוף כל סוף אני מוצאת מישהו שמוכן לרדוף אחריי ולא ההפך ואני לא רוצה את זה?!מה לא בסדר בי?????????????
ושוב נשארתי לבד,נשארתי מכורה לענן הרענן של אהבה...מאוהבת באהבה.נשמע נורא...
אני רואה את החברות שלי שהיו כ"כ מאוהבות,או שלחילופין עדיין מאוהבות וכל אחת סובלת מזה בדרכה.אז אני כן,אומרת לעצמי את המשפט היפה "לי זה לא יקרה" כי אני שונה במבנה הרגשי שלי,אני יכולה להתגבר על מישהו תוך יומיים שלושה,משהו שאני מתגאה בו.אבל כל אחד ודרכו לשקוע בדברים.אז כן למעט פנטזיה על האביר על הסוס השחור(לא פריק אפל או שכן? לא יודעת איזה חמוד הוא אההההההההה) או שהאביר על הסוס הירוק(החייל עם העיניים בצבע טורקיז!!!די אני מתה!!)בקיצור אני מחכה על האביר הזה...נמאס לחכות.כל חור שאני הולכת אני רואה זוגות מתנשקים כאילו עושים לי בכוונה!!!!גאד מעצבן!!!גם אני רוצה את זה!!!!!!!!!!!אין איפה למצוא את זה אני על סף לצעוק נואש!!!!!!!!!!נמאס להיות בדד...
תעזרו לי על כל הנ"ל..בבקשה,ואם לא אז סבבה העיקר שמירוש פרקה את דבריה....
הלכתי לעוף קצת מעל העיר..
Willow
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|