לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2005, 10:16
צלמית המשתמש של dododo
  dododo dododo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.02
תגובות :
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "יו"ר הליכוד, צחי הנגבי, עובר לקדימה."

ח''כ פינס: לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב
פייגלין: למנות את לנדאו ליו"ר מרכז הליכוד במקום הנגבי
ח"כ דורון: קדימה היא המפלגה לקידום השחיתות בישראל
ח"כ רשף חן: מעבר הנגבי - הוכחה שקדימה גאה בשחיתותה
ח"כ וילנאי: קדימה הופכת לעיר מקלט
ח''כ ארדן על הנגבי: מצער שאדם שהחל קריירה פוליטית כאידיאולוג חסר פשרות מסיימה באופן כה אופורטוניסטי
נאמני א"י: הנגבי מקווה כנראה שהאתרוגיזם של שרון ידבק בו
יריב אופנהיימר: מעבר הנגבי לקדימה מוכיחה שהמכנה המשותף שם הוא תאוות שלטון
ח''כ בריזון על הצטרפות הנגבי לשרון: מעתה אפשר לקיים את ישיבות סיעת ''קדימה'' בכלא מעשיהו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-12-2005, 11:28
  סתמבא D סתמבא D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.05
מידע התדמית של "קדימה"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "יו"ר הליכוד, צחי הנגבי, עובר לקדימה."

אני חושב שמצב הליכוד לא יכול להיות טוב יותר, מאחר שכרגע הוא עובר התנקות מאנשי מפלגה שסרחו ממזמן, גם מוסרית, גם אידיאולוגית ויש חיבור בין השניים ואנו רואים שאלה שהאידיאולוגיה שלהם היא: "השרון" כמו ששרון נאם באותו נאום מפורסם קרי האידיאולוגיה האופורטוניסטית האישית...אותם אנשים הולכים למפלגה כמו: "קדימה". ולגבי מפלגת העבודה... כתוצאה מהמצב שנוצר שפרס לא נבחר וכנראה יש סיבות טובות למה לא בחרו באדם הזה... נבחר האידיוט המשופם עמיר פרץ, מה קרה כתוצאה מזה ? כל אותם תאבי שררה ואנשים שרוצים לבצע שינויים פוליטים כאלה או אחרים שמגיעים מתחומי האקדמיה והתקשורת, מנצלים את עלייתו של האידיוט הבור הזה כדי לנהל את המדינה בזמן שפרץ יושב למעלה על תקן בובה כמו בוש בארה"ב, ובעצם הם פועלים מאחורי הקלעים מבלי שהם באמת מוכרים לציבור בעצם הפעילות שהם הולכים להתמקד בה לבצע בכנסת הקרובה... אני חושב שאם הליכוד כמפלגה ידע להציג את האידיאולוגיה שצריכה להיות לו בקמפיין הקרוב ויציג את ההבדל בינו לבין מפלגת קדימה ומושחתיה, וידע לעשות את ההקבלות האידיאולוגיות הנכונות בין הליכוד לבין שאר המפלגות המגמגמות מבחינה אידיאולוגית וגם מבחינת מצע כלכלי ברור, ככה כוחו של הליכוד ישמר ויהיה ריאלי, אני חושב שמוטב למפלגה להיות עם 20 מנדטים של אנשים ישרים, בעלי אידיאולוגיה ומוכשרים באמת וראויים לקבלת החלטות ולתפקידים רמי דרג, במקום 40 אופורטוניסטים שרק מעניין אותם מנעמי השלטון והחומר...תאוות כוח ובצע. לדעתי הליכוד יקח את הבחירות אם הוא ינהל את הקמפיין הזה נכון. ועם זאת... אני מקווה שכדי שלא יקרה מה שקרה בבחירות שהיו, שנגנבו קולות ציבור לטובת אידיאולוגיה של שרידות פוליטית כתוצאה מבריחה של מעשי שחיתית (מעשי האתרוג) על מנת שלא נגיע למצב כזה, אני אעדיף שמפלגה כמו האיחוד הלאומי תגדל בכוחה באופן משמעותי כדי שגם אם יהיו אנשים לא נקיי כפיים בליכוד... שלא יהיה מצב שיוכלו לבגוד בבוחר באופן שזה ישתלם להם... בשביל זה צריך מפלגות חזקות עם קירבה אידיאולוגית לליכוד...הפוליטיקה היא משחק, יש 2 צורות עיקריות לשחק אותו על מנת להשיג: "רווח". או שתהיה אופורטוניסט ותנצל את השיטה לטובתך, מקורביך או משפחתיך, או שתקבל אשראי ציבורי בזכות עבודה קשה, כנות, יושר עצמי, לא לנסות להשחית את השיטה מעבר למה שהיא דפוקה ובעצם לנצל אותה לטובתך, אלא לתקן את הפגמים השונים בה כדי שייטב לכולנו. בעצם הבחירה שעומדת היא בין להיות: פוליטיקאי אופורטוניסט, לבין להיות: "איש ציבור" במובן המלא, אדם שטובת הכלל לנגד עיניו ולזה הוא בחר להקדיש את חייו והמסגרת הפוליטית היא כלי לתיקון חוקתי, חברתי, כלכלי עבורו. ולא אמצעי מילוט, השחתה ומניפולציות. אני מאמין שדמוקרטיה כשיטה אינה באמת יציבה... אני חושב שכל שיטה שתלויה באנשים, בבני אדם נועדה לחוסר יציבות... אני חושב ששיטה שמתקיימת ועומדת מעל כוחם של מקבלי ההחלטות ומכריחה את אותם מקבלי ההחלטות לפעול לפיה, גם תמשוך את האנשים הנכונים. הבעיה היא שכמו שכבר אמרו בעבר, אין חוקה... אין גבולות וחוקי המשחק עקומים ולכן מושכים סוג מסויים של שחקנים שברוב המקרים ינצלו את השיטה הפגומה לטובתם האישית במקום שהתחום הזה ימשוך את האנשים המוכשרים באמת לעסוק בנושאים ברומה של מדינה. בוודאי יהיו על כך עוד דיונים, הייתי מציע לפתוח אשכול בנושא: "שיטות שלטוניות" או להבדיל: "השיטה הדמוקרטית - לאן? " זה יכול ליצור דיון מעניין בין חברי הפורום ולהשכיל את דעת כולנו בנושא. פחות סיסמאות, יותר דיונים.
ישן 07-12-2005, 20:29
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
אין מה לעשות....
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "מי אתה מציע שיעמוד בשערי המפלגה ויברור את הצדיקים?"

אהלן

כפי שאמרתי, אין יושר וטוהר מידות בפוליטיקה הישראלית.
אבל את המעט , או את הצעד הראשון בכיוון אפשר לעשות . שר , אשר ביום שהמשטרה אומרת כי יש מקום להעמידו לדין מנסה לחבור למפלגה אשר אמורה לשנות השילטון במדינה, מין הראוי הוא שיהיה מי שיקום ויגיד : אדוני הנכבד , המועד להצטרפותך אלינו אינו מתאים לנו , כמפלגה המנסה לשפר השילטון במדינה . כך שאל תלגלגו על ניסיון להקמת מפלגה כזו . מדוע לא הגבתם כאשר פרס הצטרף אליהם ? איך זה שאדם ישר מצטרף לחבורה שכזו ?
אף אחד לא היה אומר כלום על הצטרפותו של הנגבי לולא המשטרה לא היתה "מצייצת" היום.
אגב, אינני בטוח שיושרם של מספר מגיבים כאן או בכוונתם . כך שלשפוט אחרים זה קל מאד אבל הוא במקום כאשר הוא נעשה ביושר .
אגב, עדיין בליכוד יש ריכוז שחיתותי גדול יותר .

בברכה

illi
ישן 07-12-2005, 20:49
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
אתה מאמין במה שאתה כותב?
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "אין מה לעשות...."

מפלגת קדימה היא זו שאמורה לשנות לטובה את נורמות השלטון? מי שעומד בראש המפלגה הוא איש שעדייו חשוד בשחיתות, ואלמלא היה יקיר המערכת בזמנים אלה היה עומד לדין יחד עם בנו שהורשע. בוודאי שיש אנשים ישרים בקדימה, אפילו אני מוכן להגיד שרובם כאלה, אבל כשעומד מי שעומד בראש המפלגה היא אינה יכולה לחרוט על דגלה את המלחמה בשחיתות. למרות זאת, אני משוכנע שבסיוע התקשורת יצליחו הפרסומאים לשווק את המפלגה כנקיה.

אני יכול להתווכח עם אנשים שאומרים: נכון, שרון הוא מושחת אבל הנושא המדיני חשוב יותר ולכן אני מוכן לבלוע את הגלולה המרה הזאת כדי לרפא מחלה מסוכנת. אני לא מסכים עם הלך המחשבה הזה, אבל אני יכול להתווכח עליו. עם אנשים שטוענים ששרון הוא נקי כפים אני לא מסוגל להתווכח - זה כמו להתווכח עם חב"דניק על קיומו של אלוהים.

ואגב, הודעת המשטרה על המלצתה להעמיד לדין את הנגבי אינה מתוזמנת עם מעברו לקדימה אלא ההפך הוא הנכון (החלפת סיבה ותוצאה). אני מהמר ששכרו יצא בהפסדו ובעצת הפרסומאים ידחה או ישהה שרון את חברותו של הנגבי במפלגתו, וכך הלה יפול קרבן לספין נקיון הכפיים הצפוי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר