וואו, ממש יפה,
[ציניות] ולכל אלה ששאלו אם אלה "יחסים הומו-לסבים, או סתם פיות"
לעניות דעתי, יש לנו כאן שתי נשים עירומות (פיות) אחת תופסת את השניה כאילו היא הולכת לאכול אותה, לכן אני חושב שאלו הם יחסים קניבליסטים ולא יחסים הומו לסבים, תוסיף סכין! [/ציניות]
שלא היה לך כוח לצייר שוב כנפיים מושקעות לפיה הימנית אז אילתרת עם ענפים.. לא?
כי אני עושה את זה הרבה.. ת'קיצורי דרך האלה אם אין לי כוח לצייר ת'יד השניה של הדמות אני עושה שהיא קטועה.. (חולני קצת כן..)
בכל מקרה יצא אחלה..
יש לי הרגשה שאתם משום מה פשוט רוצים שאני אגיד את זה. כאילו, מה לא ברור? הן לא לובשות כלום, הרגל של האחת נמצאת בין הרגליים של השניה, היד של הימנית מלטפת את הפנים השמאלית... מה נראה לכם?! הן משחקות ברופא וחולה?! לא! הן פשוט לסביות!
למה הן לסביות? כי לא שומעים הרבה על פיות לסביות אז זה משו די מקורי לצייר וחוצמזה זה תירוץ ממש נחמד לצייר 2 בחורות במקום רק אחת
הענפים של הימנית לא צוירו מחוסר כח. למעשה לקח יותר זמן לצייר אותם מאשר את הכנפיים של השמאלית. רציתי לעשות להן כנפיים שונות כדי להוסיף עניין לציור.
הציור לא נמצא בחדר שלי אלא במשרד שלי, ככה שלא הייתי צריך אישור הורים. בבית בחיים לא היו נותנים לי לצייר את זה למרות שזה כבר אמור להיות הרבה מאחוריי.. טוב נו.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Maxim שמתחילה ב "יש לי הרגשה שאתם משום מה פשוט..."
דווקא הכנפיים עם הענפים ממש יפות ובאמת מוסיפות הרבה עיניין. ממש אהבתי את הפיה הזאת.
ועכשיו אני מצטער על הרוע שלי, אבל כפות הידיים..עוד קצת השקעה..קצת
אם אתה צריך איתם עזרה תודיע לי
לגבי הידיים - כן, אני יודע. כמו תמיד השארתי אותן לסוף, וכשהגעתי אליהן כבר היה מאוחר להחריד. הייתי פשוט מותש וראיתי כפול מרוב הציור על קיר (מכירים את זה? אני חוטף סחרחורות בטירוף מציור על קיר! זה קורה לכולם או שזה קורה רק לי?) אז די חיפפתי בהן.
הציור לקח בערך 7 שעות.
ה-Shame הוא באמת מודפס הכנתי אותו ב-WORD והדבקתי על הקיר בגלל דרישות לצנזור.