|
13-11-2005, 18:12
|
|
|
חבר מתאריך: 24.06.05
|
|
שלום לכם חברים יקרים, מה שלומכם היום?....
טוב קודם כל, זה אחלה אשכול, מגניב, בהתחלה לא היה לי מה לרשום.אבל התאמצתי קצת וחשבתי...והנה 5 דברים שלא ממש ידעתם עליי, או שידעתם, ושכחתם, או שלא היה בא לכם לדעת, או שהיה בא לכם לדעת, אבל לא יידעתי אתכם, ז"א רציתי ליידע אתכם, ולא יצא לי, או שלא רציתי ליידע אתכם...(אתם חייבים להבין אותי..שריטת אחר הצהריים)..
1. ראיתי פה כאלו שרשמו על מוזיקה..אז אתם צריכים להבין שאצלי מוזיקה, היא מן שריטה עמוקה, בלתי ניתנת לתיקון, אני ישנה עם מוזיקה, מתעוררת עם מוזיקה, אוכלת עם מוזיקה, שותה עם מוזיקה, לומדת עם מוזיקה, עובדת עם מוזיקה, מגיבה לכם עם מוזיקה..(הפעם זה אווריל לאווין)..(שמתם לב שחזרתי על המילה מוזיקה, טוב זה היה בשביל להדגיש את השריטה)..
2. יש לי בעיה רצינית מאוד עם חול..כן..: נכון כל הילדים בגן, משחקים בחול, נכון כשהולכים לים, חייבים לגעת בחול, נכון שכל החיים שלנו חייבים איכשהו להיות קשורים לחול?....... אז לי יש בעיה רצינית, תמיד הייתה לי בעיה כזאת..: אם חול נוגע (חס וחלילה) איכשהוא ברגל או ביד שלי, עוברת בי צמרמורת נוראית ואז אני מתחילה להתעצבן ולהילחץ, הראש שלי לא במקום הנכון, עד שאני שוטפת את זה עם מים..איזה נורא זה נכון?..
3. יש לי שנאה נוראית לנרקיסיסטים, הם עולים לי על העצבים, כדאי להם להתרחק ממני..!!!! (שמעתם, אני מזהירה אתכם..)
4. אני מאוד מופנמת..קשה לי להוציא את הרגשות שלי החוצה..כל דבר שקורה לי, רע או טוב..אני אשמור בפנים..(אני כל הזמן מייעצת לאחרים להוציא הכל החוצה..כדי לא להתפרק בצורה קשה אח"כ. וזה קשה לי אישית...), כל זה בנוגע לנושאים שקשורים לי בלבד..מה שקשור לאנשים אחרים, ז"א אם אני אכעס על מישהו, אני לא אשמור לו טינה וכעס בפנים, אני יגיד לו הכל בפנים, אין לי בעיה עם זה..אבל יש לי בעיה רצינית, בנושאים שקשורים אליי, אני לא נפתחת מהר, יצטרכו לדובב אותי..(עד עכשיו לא הצליחו הרבה..מי שהצליח..מקבל ח"ח ממני, וזה אומר שהוא חשוב לי מאד, ואני מרגישה מספיק נוח איתו, בשביל לספר לו מה עובר עליי בפנים..וכן, יש פה מישהו שהצליח..אתה מאוד חשוב לי, ואתה יודע את זה טוב מאוד..)
5. אין לי מה לחדש , חוץ מזה שאני אוהבת אתכם מאוד..אתם עוזרים לי לפתח חשיבה נכונה בנושאי אהבה וזוגיות, ברגשות בכלל..אז תודה לכם חברים יקרים!!! love you all ..
ח"ח על פתיחת האשכול..