10-11-2005, 22:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.11.05
|
|
בעיה די קשה בתודעה העצמית
כבר הרבה זמן אני חושב על עצמי ועל היכולות שלי ואני פשוט לא יכול למצוא שום דבר...
אין משהו שאני ממש מצטיין בו, ברוב ענפי הספורט אני גרוע חוץ מכדורגל ופינג פונג :\ אני לא בקטע של יציאות לברים או לפאבים והדברים האלה סתם לדבר עם חברים או ללכת אלהים מדי פעם, במיוחד עכשיו בתיכון למדתי מהו באמת חבר אמיתי ויש לי אולי 3-4 חברים ואחד ממש טוב וזה די סבבה אבל שנינו די אדישים ומעדיפים להישאר בבית ולא לעשות כלום עם עצמינו.
אז השינוי שעברתי הוא די גדול. בחטיבה היו לי די הרב ידידות וגם חברים, אמנם לא חברים ממש טובים אבל היה נחמד איתם לא יותר, אלה לא היו חברים שאני יכול להיות כנה איתם או להיפתח אלהים אלא לצאת לבלות איתם וללכת למשחקי כדורגל ביחד בקיצור לחיות איתם את הרגע אבל לא לעתיד הרחוק.
גם מבחינת אהבה היתה לי ידידה שמכיתה ח' הייתי מאוהב בה וביום שרציתי לגלות לה בטיול השנתי וכן זה ממש לא זמן טוב לזה משהו קרה חבר שלי גם רצה אותה והתחיל איתה למרות שהיא לא רצתה אבל לא היה לה נעים לומר לו אני החלטתי לא לומר לה ובעצם הפסדתי הזדמנות אחרונה שלי... היום אנחנו בקושי מדברים ות'אמת יש לי הרגשה שאולי גם היא הסתכלה עליי...
אז מאז שהגעתי לתיכון אני לפעמים פה ושם מדבר עם כמה בנות די נחמדות ובה זה מסתכם.
בכל מקרה הבעיה שלי נובעת מחוסר יכולת לעשות משהו... בחרתי במגמת אלקטרוניקה ולמרות שבזה אני מסתדר ויחסית טוב בזה הבנתי שגם ה לא ממש מושך אותי, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אני מנסה להיות מאושר ולחיות את החיים ולתת לדברים לזרום אבל אני מפחד ממה שיקרה... אני רגיש, ביישן לא הכי מתעניין באופנה, שקט, ציונים ממוצעים בקיצור אני מפחד..
מפחד להישאר בודד בלי בת זוג או בלי חברים, מפחד לבחור את הדרך לא נכונה בחיים ולעשות טעויות גורליות ומפחד שהבעיות שלי יחסמו אותי מלעשות דברים..
אז כן אפשר לנתח את זה בהרבה מובנים אבל רק המחשבה על העתיד גורמת לי לערער על החלק שיהיה לי בו..
קיוויתי שאתם קהילה גדולה מגוונת ובעלת ניסיון בתחום הזה תוכלו לייעץ לי פה ושם או לתת לי חוות דעת בהשוואה אליכם.
|