לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2005, 19:57
  kululu2006 kululu2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.05
שאלה בקשר למיוני חובלים / צוללות

קיבלתי זימון ליום סיירות לפני יותר מחצי שנה ולא הלכתי כי אני בן יחיד ואמא שלי לא ממש רצתה שאני ילך לקרבי. ככל שהזמן עבר יותר ויותר אופציות נסגרו עבורי ואמי השתכנעה לחתום לי על קרבי במידה ואני אעבור גיבוש חובלים. אך לפני כשבוע,קצת יותר מ 3 חודשים לפני הגיוס, התקשרתי למדור סיירות וענתה לי בחורה לא חביבה בכלל (!) שאמרה שלא הלכתי ליום סיירות אז, ועכשיו אני לא יכול לקבל לא זימון ליום סיירות הקרוב (שאני לא כל כך מעוניין בו בכל מקרה, אבל אם צריך...) או מיון לחובלים / צוללות. אז שאלתי אותה אם אופציה של ללכת לגיבוש חובלים סגורה בפניי והיא אמרה כן, ואז הצקתי קצת ואמרתי שלדעתי זה ממש לא הגיוני שבן יחיד שלא מוצא את עצמו בתפקידים העורפיים (סיפור אחר לגמרי, אין למה להכנס...) ועוד מבקש להתנדב לעשות גיבוש של יחידה איכותית בצה"ל לא יקבל לפחות הזדמנות לגיבוש, היא אמרה "נכון" וניתקה.
אני ממש רוצה לעשות את גיבוש החובלים לפני שאתגייס ולא להגיש למשל טופס 55 ולבקש את המיונים ליום חובלים / צוללות כיוון שאני מתגייס בפברואר, ועד שכל הטופס 55 יצא לפועל (אם וכאשר...) כבר יעבור גיוס מרץ ואני יצטרך לנסות את מזלי באיזור אוגוסט שכבר יהיה לי פז"מ של חצי שנה, למרות שכמובן זאת האפשרות היחידה שנראית בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר לעבוד, ואני מניח שאם אני רוצה לעבור שירות של 7 שנים אז חצי שנה של פז"מ לא יכולה להשפיע עליי יותר מדי.

אני סה"כ רוצה לקבל את הזימון למיוני חובלים / צוללות, זה הכל, אני יודע שקצת מאוחר והגיוס שלי קרב אוטוטו, אבל אני חושב שמגיע לי הצ'אנס לגשת למיונים האלה לפחות. האם למישהו יש הצעה כלשהי, מישהו שנתקל במקרה דומה שלו או של חבר? מה אני יכול לעשות במצב כזה? להגיש בקשה חריגה או משהו? או שכל מה שנשאר לי זה לחכות לגיוס ולעשות טופס 55 ואז לעשות את הגיבוש שיהיה קרוב ביותר לגיוס ספטמבר?

תודה לכל מי שיעזור! סליחה על המגילה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2005, 03:19
  kululu2006 kululu2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kululu2006 שמתחילה ב "שאלה בקשר למיוני חובלים / צוללות"

תודה על התגובות והעידוד... :]
וגם על הטלפונים!

הממ, בהחלט הייתי די מעצבן, כאילו שאלתי אותה "אז אין אפשרות בכלל שאני אעשה גיבוש חובלים?" אז היא אמרה כן ואז עוד המשכתי לשאול אותה, איך זה שבן יחיד שמבקש לא נותנים לו הייתי די מעצבן, אפשר די להצדיק את זה שהיא ניתקה לי, את התשובה השלילית היא כבר סיפקה לי אין לה מה להתעסק איתי יותר...
ניסיתי כמה פעמים במהלך השבוע להתקשר לביתן חיל הים, ההמתנה שם נוראית.. :\ נראה לי בנוסף לטלפונים אני יכתוב איזה מכתב יפה כזה. אני ממש רוצה להגיע ליום מיונים הקרוב ולגיבוש של סוף ינואר או לפחות לגיבוש של מרץ, זה ממש לא פייר שאני אצטרך לעשות פז"מ של חצי שנה ורק אז לקבל מיונים לחובלים / צוללות...

תודה לכולם!!!
דניאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר