16-04-2013, 12:52
|
|
|
חבר מתאריך: 05.04.13
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי blancoynegro שמתחילה ב "ארנס לא מוותר על פרוייקט הלביא, מציע לייצר מטוס קרב בישראל"
סליחה על ההקפצה, אבל אנחנו לא היחידים שמודאגים מהתלות האמריקנית, יש שם המון צדדים שרוצים לחזור לבדלנות, כשמיט רומני רץ לנשיאות שמעתי קולות אירופאים (לא מהצבא, אירופיים אחרים שאני מכיר) שאומרים שהיבחרות של רומני תפגע בכלכלה האירופאית, אם נסתכל על המסחר של ארהב, המסחר עם מדינות ערב בעלות נפט מתעצם, כך גם השת"פ עם טורקיה (התנצלנו בסוף לא?), טורקיה נהיית יותר ויותר לאומנית ואפשר לראות את זה על פי ההתנהגות של המנהיגים שלה (שרוצים לרצות את העם ומושכים אותו אפילו ליותר לאומנות), הציבור הטורקי מתגאה באימפריה העותמאנית שלו עד היום ובמה שהם עשו בבלקן ובאוקראינה (שיעבוד אונס וכ'ו), טורקיה לא חלק מהאיחוד האירופי, ויש סיבה לזה, אירופה דואגת לעצמה, כמו לאיטליה כמו ליוון וכמו לספרד גם אם זה מושך את שאר המדינות למטה, כי גם הן יודעות שזה מה שנשאר להן (אולי חוץ מכמה מדינות), למרות שארה"ב מושכת יותר ויותר מדינות אירופאיות לנאטו, הן עדיין מעדיפות לעבוד במסגרת אירופאית (יכול להיות שאני טועה, זה לפי מה שאני רואה), ואני בטוח שהפעילות של ארהב במזרח התיכון והקשר שלה עם טורקיה מטרידות כמה שכנות של טורקיה באירופה, אפילו לגבי ישראל, אירופאים קוראים לנו קולוניה אמריקאית, 'נושאת מטוסים', ועוד כמה שמות, אני בטוח שאם ננסה למצוא שותפות באירופה כמו בולגריה יוון (כן למרות המשבר הכלכלי, אני בטוח שיש להם מה להציע, המון משכילים יוונים עברו לחול, ואי אפשר לדעת מה יש להם בראש, אני מכיר הרבה יוונים שלקרוא להם גאונים יהיה עלבון בשבילם, שת"פ כזה יכול גם לעזור ליוון בצורה מטורפת), ורומניה (שוב דגש על השתוללות טורקית), אני בטוח שאם נחפש נמצא שיתוף פעולה בפיתוח וגם במימון, ונשיג התחלה של מטוס, שבעתיד ישתכלל ויתפתח, ככה גם השת"פ עם אירופה רק יתעצם, אשמח לקבל מכם חוות דעת
נערך לאחרונה ע"י Curioster בתאריך 16-04-2013 בשעה 12:56.
|