04-11-2005, 17:43
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.05
|
|
שהיה בבונקר בעיות בריאות וצרות אחרות- בבקשה עזרה
כרגע שיבצו אותי לשרת במין בור בשלישות (משוב ממר"מ) ממש רע לי שם, מבחינת שעות, שמירות, לחץ (נון סטופ טלפונים המון המון לחץ)- המצב הנפשי שלי נורא התדרדר, אפילו התחילו לי פצעי לחץ בפנים.
המקום נורא חנוק וגורם לי קשיי נשימה, בנוסף אני לא מסתדרת עם מקומות סגורים כי הם מכניסים אותי לדיכאונות ולחצים, גם החומר ממש לא מדבר אליי אני לא מצליחה לקלוט אותו, ובאמת שניסיתי.
אני יודעת שאם אני אשאר שם אני אגיע למצב שאני אקבל סעיף נפשי, כי מרוב לחץ ודיכאון אני כבר שלושה ימים רק בבכי ולחצים.
לפני שהגעתי שם הייתי באיזור אחר של ממר"מ שהוא איזור פתוח בו העבודה מועטה יותר, שם ממש אידיאלי בשבילי, אני מתה להגיע לשם. אבל אומרים לי שאי אפשר. אני יודעת שעוד מעט נגמר קורס של מטמיעות שבטוח חלק ישתבצו לשם... גם אני יודעת ששתיים משם (מאיפה שאני רוצה להגיע) משתחררות בחודש הקרוב.
ביום ראשון יש לי פגישה עם הרמ"ד שלי כדי לברר להסביר וכו'... מה לדעתכם יעזור לי לצאת משם, בלי שהוא יציע לי אפשרות של בסיס אחר (אני יודעת שיציעו לי צריפין) כי ממש טוב לי בבסיס שלי וגם טוב לי מבחינת הגעה ואוטובוסים.
מה לדעתם כדאי לי להגיד לו כדי שהוא ישבץ אותי במקומות שיתפנו למקום שאליו אני רוצה להגיע?
תודה רבה רבה רבה.
|