25-10-2005, 15:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
תורי :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "איפה אתם רואים את עצמכם בעוד כ- 5-10 שנים ?"
האמת היא שמה שהביא אותי לפתיחת האשכול הזה הינם הרהורים רבים בנושא העתיד שכן אני כרגע בשלב ה: עוד שניה באזרחות (שלושה וחצי חודשים לשחרור) ולכן עליי לחשוב קדימה .
בטווח הקרוב אני רואה את עצמי : משתחררת, מבצעת מבחן פסיכומטרי, מוצאת עבודה טובה, חוזרת לרקוד בלט (אולי גם סגנונות נוספים), מטיילת בעולם ומתחילה ללמוד .
בנוגע לריקוד שמהווה תחום מרכזי בחיים שלי מגיל 5.5 (ובחישוב מהיר : מזה כ-14.5 שנים), ברור לי שאני אמשיך לרקוד כתחביב תמיד ואני רואה את עצמי גם מדריכה בעתיד ובעיקר - כיוצרת בתחום .
בעוד כחמש שנים ? -אני רואה את עצמי באוניברסיטה לומדת לתואר בעבודה סוציאלית (ובתקווה- עובדת בתחום תוך כדי) . קשה לי לומר אם זה יהיה העיסוק העיקרי בעבורי כי אני מתעניינת בכל כך הרבה תחומים אבל מה שברור לי הוא שאני אעסוק בתחום הטיפול בפרט ואף אפילו בחינוך מיוחד כי אני מאוד נמשכת לזה ומוצאת בזה סיפוק גדול .
בעוד כעשר שנים ? -וואו, אני מקווה להגיע להגשמה עצמית גבוהה, הן בתחום ההשכלה והן בתחום התעסוקה וההעשרה, מוקפת בחברים ובבני משפחה עם המון אהבה, אושר ובריאות .
על התחום הרומנטי בכלליות קשה לי "לתכנן" מתי, איך וכמה כי האהבה מלאה בהפתעות אבל אני בהחלט רואה את עצמי בעתיד מקימה משפחה מקסימה עם בעל מדהים (גבוה ובעל עיניים בהירות - חובה ) ולפחות שלושה ילדים בריאים, מוכשרים ומאושרים ואני מקווה להיות אמא טובה ומגניבה
אני חושבת שהתחום הזה, כמה שהוא "אפור" כרגע, הוא הקסום והמלהיב ביותר שכן כשאני מדמיינת את החתונה שלי, אני רואה בדמיון אותה כדבר הכי קסום, מיוחד, מקורי ומדהים בעולם וכסמל למשהו האידיאלי והטהור ביותר .
וזהו נראה לי ...
המשך שבוע מקסים לכולם,
רחלי .