|
28-10-2005, 17:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי system_x שמתחילה ב "שאלון ארוך מאוד (להכרות טובה יותר או להעברת השיעמום)"
טוב למרות שאני לא ממש פעילה כבר... נענה
שם: רעות
תאריך לידה: 23.6.88
מקום מגורים: מושב סגולה (ליד קרית גת)
שיר אהוב: Staind - Outside
סרט אהוב: "Not Another Teenighers Movie" "המסור" "סיוט באלבמה" ובעיקר אוהבת סרטי אימה או קומדיות.
תוכנית טלוויזיה אהובה: "חברים" "מכושפות" "דרו קארי" "מלך השכונה" "תהרוג אותי וזהו"
זמר אהוב: כריס מרטין {תרגעו, הזמר של קולדפליי! לא ריקי מרטין, כריס מרטין!}
זמרת אהובה: אלניס מוריסט )))) כפרה על הנסיכה הזאת !!!
יום אהוב בשבוע: חמישי, כי אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע וזה מסמן שסופ"ש בא! וזה גם יום לימודים קצר =)
דיסק אהוב: דיקס שאני צרבתי טרילילי..חחח חוץ מזה של אלניס מוריסט, קולדפליי, Staind, משינה, מוניקה סקס, מופע הארנבות של דר קספר וכ'ו.
תאריך אהוב: 20.6 {בכל מקרה זו השנה האחרונה שזה התארי האהוב עליי} זה יום סיום לימודים ו3 ימים לפני היומולדת שלי :]
האם אי פעם עישנת? אכן כן. סיגריות ונרגילה. סיגריות הצלחתי להפסיק, טוב מידי פעם אני מתפתה. ונרגילה עד סוף ימי חיי!! {מכורה רצינית}
האם אי פעם שתית אלכוהול? כל מסיבה, אני אוהבת אלכוהול, גם בבית שותה בירות ויין וכ'ו.
האם אי פעם לקחת סמים? לא.
האם אי פעם עברת על החוק? יש מצב חחחח לא בכוונה בכל אופן.
האם אי פעם נשבר לך הלב? בלע.. אי פעם? יותר בכיוון של כל פעם. בעעע
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בכל יום אני עושה את זה -הולכת לביצפר! :\ וברור לפעמים אין ברירה אלא לעשות דברים שאתה לא רוצה לעשות. כשצריך.
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור.
האם אי פעם בכית על מישהו? כן, לסבתא שלי הייתה חברה טובה שממש אהבתי וביקרתי כל הזמן, היא ניפטרה לפני מספר שנים וישבתי ובכיתי. ובכלל, בכיתי בגלל אקסיות וכ'ו.
האם אי פעם בכית על מישהי? על פרידות גם אם אני זו שנפרדתי חחח על אקסיות,חברה שרבתי, נו אני מהבכייניות! אני מודה, אני שונאת דרמה! בכיתי כשבילי מת באלי מקביל
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שזכור לי... בכל מקרה האקסית האחרונה שלי עצובה על הפרידה... זוהר -מצטערת פרינסס. אוהבת לנצח.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור, אני לא אומרת לבת זוג שאני אוהבת אותה בלי להתכוון לזה!!
האם אי פעם שיקרת? למורות שלי כל הזמן ! אבל בעקרונית אני שונאת לשקר ושונאת שקרנים אז לא.
יש\אין חבר: חברה אם כבר - וכבר אין, לפני חודש זה נגמר
גובה: שלא תדעו מצרות. אני משהו כמו מטר ותות :\
מידת נעלים: 37
פריסינג: אף לא אחד, גם לא באוזניים!!! לא חושבת שהגיוני לחורר את הגוף שלי ועוד בכוונה תחילה! הגוף שלי הוא קישוט בפני עצמו הוא לא צריך קישוט
קעקועים: לא חושבת שאני אי פעם יעשה, אבל אני חושבת שזה הופך לחלק מהגוף שלך ושאני כן יחשוב על זה בעתיד.
ב24 שעות האחרונות בכית? לא.
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? הכלב שלי זה נחשב? בעע
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחח ברור :]
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ממ.. צעקתי על הכלב שלי שלא ינשך, זה נחשב?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? רצועה חדשה לכלב שלי. יש לציין שנרדמתי אתמול ב3 אחר הצהריים וקמתי היום ב10 בבוקר, אני חושבת שכמעט כל ה24 שעות לא הייתי ערה אז זה לא נחשב בעע
בימים אלו אתה מאוהב? כן, באקסית שלי... אבל זה לא ילך בע:\
הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני אוהבת את האישה שלי והיא אותי וזה בחיים לא ילך ביננו.
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הייתי רוצה להיות גבר חחח :] אבל אם דמות אז אלניס מוריסט -היא פשוט אוצר!!
האדם האחרון שהתקשר אלי- *בודקת בפלאפון* החברה הכי טובה שלי - טוהר
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה מאוד טובה שלי סופי {שושה בלושההה}
המקום האחרון שהייתי בו: אצל הוטרינר, הכלב שלי היה צריך חיסון +רצועה חדשה...
הסטיה שלי היא: סטייה? ממ.. אני פרפקציונסטית ומכורה בטירוף לחדר שלי, מנסה ליצור את החדר המושלם... החדר שלי הוא הסטייה שלי :]
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המכנסי גלשנים שלי, אך כאלה שקסיות {אני מכורה למכנסי גלשנים}
תכונה טובה שלי: אני אוהבת לעזור לאנשים.
תכונה רעה שלי: אני עקשניתתתתתתתתתתתתתתת !!!! :]
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, למה יש מישהו מעוניין? :] חחח אבל כן חשבתי על זה.
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אני לסבית, זה עונה על השאלה?
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא פנים מול פנים אבל אתם חייבים להודות שיש דברים מצחיקים בעולם.. ולראות מישהו שמלקק לעצמו בתוך האף בלי לשים לב זה די מצחיק... {שלחו לי פעם סירטון באימיל}
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחח כן, מליון פעם! על מורה לתנ"ך שלי שהייתה לא הוגנת כלפיי ובסוף כמובן שצדקתי, ופעם אחרת צעקתי עליה שתוריד את העגילים שלה כי הם מצלצלים וזה מוציא אותי מדעתי. על מורה שלי לאנגלית שיש לה מיקרופון צרחתי להנמיך את עצמה שהיא עושה לי חור בראש חחחח אני כל הזמן צועקת על המורים שלי:]
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? הייתי עוזרת אבל לא ראיתי אף פעם. אני גרה במושב... בפעמים שאני בעיר אני נותנת למשל למבוגר לשבת במקומי בנסיעה, אבל לא יצא לי להצטרך לעזור...
תרמת פעם לקבצן? כן.
האם גנבת משהו במכולת? לא.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אחותי הגדולה - הדמות לחיקוי שלי..
אכלת משהו לא כשר? מממ בשרי ואחר כך מילקי נחשב? :]
אתה שומר כשרות? לא אני סתם לא מתה על בשר אז לא אוכל חזיר אף פעם. אני לא מאמינה בה'.
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא, בטעות הרבה פעמים חח.
הפרת הבטחה שהבטחת? ממ אולי פעם או פעמיים אבל עם סיבה ותמיד פיציתי.
השתכרת עד אבדן חושים? בהחלט.. חחחח מליון פעם :]
מה צבע החדר שלך? לבן+בורדו+בורדו ולבן מקושקשים על קיר.
באיזה בושם אתה משתמש? או HUGU או פלאוור של קנזס.
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש... שרשרת מידי פעם, אולי צמיד או טבעת, לא רציני.
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמרתי לאקסית שלי דברים ממש רעים שלא הייתי צריכה להגיד:\
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? סופ"ש אחרון.
חיבקת מישהו/י? " "
מישהו/י חיבק/ה אותך? " "
עישנת? " "
שתית משקה אלכוהולי? " "
השתכרת? מממ מזמן בלע, לפני חצי שנה ככה.
שכבת עם מישהו/י? סופ"ש אחרון.
היית במועדון? במינרווה לפני חודש ככה...
לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחח בגן אולי.. אני בוצ'ה, למה שאלבש חצאית?!
קנית בגד? לפני שבועיים והמוווווווון בגדים. אלא אם חזיות נחשב וזה ביום רביעי האחרון.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? סופ"ש אחרון.
הקדישו לך שיר? לפני חודש בערך את James Blunt - You're Beautiful
שיפרו לך את המצברוח? אתמול כשאמרו לי שהתרגילים למתמטיקה ששכחתי לעשות הם לא להגשה:]
היום:
באיזו שעה התעוררת? ב10 בבוקר.
מה/מי העיר אותך? אחותי, היא אמרה לי שצריך לקחת את הכלב שלי {קיפר=keeper} לוטרינר.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "רעות קומי, צריך לקחת את קיפר לוטרינר הוא צריך לקבל חיסון.."
מה היה השיר הראשון ששמעת? וואי שיר ישראלי אני זוכרת לא זוכרת איזה...
מה אכלת? חחחח אני עיראקית מה אני יאכל בבוקר יום שישי!? אורז@!
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חחחח אמא שלי חינכה אותנו שתמיד אחרי שנוגעים בכלב\נכנסים מבחוץ צריך לשטוף ידיים... ונסענו עם הכלב שלי והיינו איתו איזה שעתיים.. וכל הזמן חשבתי שיש לי דחף מטורף לשטוף ידיים בעעע...
איזה כיתה את: י"ב
הבנאדם הכי יפה שראית: אחותי הגדולה היא פשוט מלאך. או האקסית שלי שירן..גרר :] או אני!
את חושבת שאת יפה? לא חושבת, יודעת
את חושבת שאת צבועה? ממש לא, אני לא מדברת עם מי שאני לא אוהבת.
את חושבת שאת קנאית? חחחחח בטירוף... כשאני והאקסית שלי רקדנו במועדון הייתי סחוטה מעייפות והתיישבתי ל5 דקות וראיתי מישהו מתחיל לרקוד איתה ורצתי להעיף אותו ממנה חחח:]
את חושבת שאת קרצייה? ממש לא.. אני לא באה כשאני לא רצויה, ולרוב קוראים לי ...:]
את חושבת שאת עקשנית? ב-ט-י-ר-ו-ף... אני מאלה שמתווכחים עם הפרד על הבד האדום.
את אוהבת את עצמך? כן
בזבזנית או חסכנית? חחחח "משתדלת לחסוך" :]
בנאדם ש:
שונא/ת: אפרת גולדברום - היא שקרנית פטולוגית שבמשך שנה הרסה לי את החיים. אה ואחת בשם לירי -היא חולת נפש מפגרת.
אוהב/ת: זוהר מואאאאאאאה נשמוש שלי.
מתגעגע/ת אליו: גם כן זוהר.. קשה לחיות בלי מי שאתה אוהב.
חסר לך: זוהר...
עושה לך טוב להיות איתו: זוהר...
הכי מצחיק: סבתא שלי, היא כזא לא קשורה לעולם, קורעת אותי מצחוק :]
הכי דפוק: נרין מפרש. היא כל כך תשומתית שזה פשוט דוחה.
הכי מוזר: איגור- אחד מהשיכבה שלי, הוא לובש הכל כל כך מוזר, הולך מוזר, מדבר מוזר..
הכי כיף לדבר איתו: אירה\אירוש - אחת החברות היכ טובות שלי אירוש אני אוהבתותךךךך :]
יש לך פלאפון? ברור :]
למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש לי שיחות חינם למשפחה אז זה בעיקר אבא שלי,אחותי הגדולה, החברה הכי טובה שלי והאקסית.
איזה צלצול יש לך? יש לי כל מיני, רבות הדרכים,סוליקו,כל מיני טראנסים וכ'ו.
הקול הכי יפה ששמעת? נו מה זה השאלות האלה כאילו שאני זוכרת.. נגיד ששל הגרוק מהמומינים!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שאח שלי צילם בספרד, של גבהות שלג... יפהיפה.
את רוצה להיות זמרת? כן, אבל אני אצטרך שנים של פיתוח קול קודם :]
את רוצה להיות שחקנית? גם כן כן - אני שחקנית מעולה, עזרתי הרבה לאחותי כשהיא הייתה במגמת תאטרון בתיכון, בהחלט אמרו לי שיש לי את זה:] אבל אין לי סבלנות לעבוד על זה.אולי בעתיד.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא, שיצאו לי מהחיים:]
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? חחח ברור :] כל הזמן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. אני אוהבת את כל החברים הטובים שלי ואת האקסית שלי. ואני מרבה להראות אהבה. :]
איפה את רוצה פירסינג? בתחת של מי שכתב את השאלה הזו :]
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עושה חבילות שי של בגדים חדשים, סכין גילוח, אוכל, שתייה קרה ונעליים חמות לפחות 500 חבילות כאלה ומחלקת להומלסים. מה שנשאר מחלקת למשפחה שלי. ומשאירה לי קצת לרישיון.
פורום אהוב: פרש בכללי. בפירוט בשאלה הבאה.
באיזה פורומים את כותבת: איור ציור ותלת מימד\חתימות וצלמיות מידי פעם ובמה שבלב.
יש לך חברים בפורומים? כבר לא ממש כי אני כבר הרבה זמן לא הייתי פה.
מי האדם האחרון שדיברת איתו? הא?
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה עם מוזיקה ברקע.
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אררררררג כן !!
מה את/ה שומע/ת? Gun`s and Roses - Don´t cry
מה הסרט האחרון שראית? המסור - סרט מומלץ !!!!!!!!!! אה בעצם איך להיפטר מבחור ב10 יום, לא משו. המסור מומלץ וגם סיוט באלבמה מומלץ !
מה התוכנית האחרונה שראית? "חברים"
מה הדיסק האחרון ששמעת? בלע.
מה החלום שלך? לסיים את השאלון הזה - ולכתוב ספר מצליח.
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? אם לא אסיים את השאלון הזה בקרוב אז כן!
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ניסיתי להתאבד פעם, אבל לא הצלחתי:] מזל שכך.
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אכן, שלשום.
בנית טירה מחול? מה אני אהבלה?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא, אני לא הולכת למקום שלא רוצה שידעו שהייתי בו.
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?נהגתי כשאבא לידי חחח אבל בקרוב מתחילה שיעורי נהיגה.
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זכור לי.
היית בחקירה משטרתית? לא.
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההה
הללויה
זה נגמר
:]]]]]]]]]]
תות