שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום אחר מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר.
הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!!
ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dana_rafi שמתחילה ב "שאלה בקששר למעבד שמתקרר ל מינוס 21 מעלות???!!!"
זה לא מסוכן.
אבל הקריאה לא נכונה.
זה לא אמיתי.. אל תתיחס לזה..
צ'יפסט חם מידיי יכול לגרום רק לריסטרטים בלתי צפויים.. זה הכל.. אם אתה מעוניין למנוע אותם, לרוב לקרר את הצ'יפסט ע"י מאוורר יעשה פלאים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי vanil שמתחילה ב "תגיד, להבריג מאוורר לצ'יפסט..."
מה זאת אומרת "תקין" ?
ואי אפשר סתם להבריג.. אתה צריך איפשהו לשים את המאוורר.. ואתה צריך מקומות לברגים שלו על הלוח אם... ואם אין אז מאלתרים שמהו.. אבל אסור כמובן לקדוח בלוח אם חורים לברגים...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי vanil שמתחילה ב "אופס, סליחה, יצאתי דביל,..."
כל עוד הברגים קטנים ולא יוצאים מתחומיו של הצ'יפסט, אפשר להבריג ברגים בין הרווחים שבסינק. ועוד משהו, נסה למרכז את המאורר כמובן במרכז הסינק כיוון שבמרכזו בצד השני נמצא הצ'יפסט.