21-11-2004, 03:19
|
|
|
חבר מתאריך: 28.05.02
|
|
אני אענה ל -2 האשכולות
האחרונים:
אישית, אני חושב שמאחר ואנחנו כל כך קרובים להשקה של הלוחות החדשים שווה לחכות מאחר ואורך החיים הכולל של המע' יגדל עם יכולת שידרוג עתידית של הכרטיס מסך, במיוחד אם עיקר השימוש של המחשב הנו למשחקים. לעיתים נדירות מאוד אני ממליץ לחכות עם קניה במירוץ המטורף של הטכנולוגיה, וזו אחת הפעמים הנדירות האלו.
לגבי הזמינות - אינני חושב שבאמת הלוחות האלו כבר זמינים, הם אפילו לא מופיעים באתר הייצרן (נכון לאתמול)... אבל אני מאמין שהם יהיו זמינים בחודש / חודשיים הקרובים, כך שאם יש לך סבלנות תמתין, אם אין לך אז נבנה מפרט אחר... כפי ששמת לב כבר בחרתי לך כרטיס מסך המבוסס על PCI-E בהנחה שהלוח יהיה זמין. מעבד אתה תמיד יכול לבחור מה שתרצה בתנאי שהוא יתאים לסוקט 939...
המארז הזה מגיע עם ספק כח 400W של HEC שהנה יצרנית מצויינת.
הזיכרון שבחרתי הנו זיכרון מצויין עם תזמון 2-3-3-6 ב 2.6V. נכון שהזיכרון שציינת בא עם תזמון נמוך יותר, אבל תזמון נמוך בא במחיר, ובתקציב שציינת זיכרון מהיר יותר לא נכנס... השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך הנה מה הפשרה הטובה ביותר שאתה יכול לעשות במסגרת התקציב, ואישית אני חושב שלקחת לוח-אם יקר יותר ומתקדם יותר טכנולוגית עדיפה מזיכרון עם תזמון מעט נמוך יותר, וכנ"ל לגבי מעבד חזק יותר או כרטיס מסך חזק יותר... זאת כמובן בהנחה שהזיכרון הנבחר הוא מלכתחילה באיכות די טובה כמו הזיכרון שבחרתי עבורך. כמובן שאת השיקול הסופי רק אתה תוכל לעשות... רק לידיעתך, מעבר מ CL2.5 ל CL2 מפיק מקסימום של 10% שיפור בביצועים ובד"כ הרבה פחות, תלוי באפליקציה. אתה מדבר על שיפור בין שני מודולים שהנם כבר CL2, אז כמה כבר תפיק? 1-2% מקסימום באפליקציות מאוד מסויימות... תחשוב על זה כשאתה מחליט איפה לשים את ייתרת הכסף...