ואני יודעת שהריגה של חיות בשביל מזון זה לא אותו דבר בשביל פרוות..
אני גם לא יודעת כמה זמן הצמחונות הזאת תחזיק.. בינתיים אני רואה בשר בבית ובא לי להקיא כי אני מדמיינת את זה בצורה החיה של זה וקשה לי להכניס את זה לתוכי..
בכל מקרה צמחונות זה לא העניין פה ונכון זה לא רק קסטרו אבל הם הוציאו קולקציה מלאת פרוות, אז אולי.. רק אולי.. תעשו שינוי אם תחתמו.. ואם לא החלטתם תראו את הסרט עד הסוף...
זה מזעזע ופשוט כואב לראות את זה. חייבים לעצור את זה לא רק בגלל זכויותיהן של החיות
אל גם מהסיבה הפשוטה שכל אדם שעושה את זה הופך לאדם אכזרי וחסר רגש שעוד עלול לפגוע באדם אחר.
אבל עדיין אני אמשיך לרכוש בקסטרו כי רק להם יש ג'ינסים שאני אוהב.(כמה שזה עצוב)
ונכון שבסרטונים יש דברים מזעזעים, וחלק מהחיות באמת עוברות הריגה בהתעללות, כמה שזה עצוב, זה קורה גם לבני אדם
כנו שעצוב לשמוע שהרגו ארנב ותלשו מימנו את הפרווה, גם עצוב לשמוע שאיזה פדופיל אנס ילדה
אין מה לעשות בקשר לזה..
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "כמו שהורגים פרות ותרנגולות בשביל אוכל, אז גם עושים איתם דברים אחרים"
ואני לא מדברת אפילו על קילוף של עור מארנב שהרגו.. אני מדברת על קילוף עור מארנב חי ער ונושם שכרתו לו ת'רגליים עם גרזן והוא חי ונאבק שמפשיטים לו את העור..
נערך לאחרונה ע"י **Gilly** בתאריך 05-09-2005 בשעה 21:51.
1. כולכם פה אידיוטים, אין מה לעשות בקשר להתעללות הזאת? יש המון מה לעשות, אף אחד פשוט לא רוצה, אם הייתם רואים מה עושים לחיות שאותם אתם אוכלים לפני שאתם אוכלים, לא הייתם אוכלים.
2. גילי את באמת חושבת שזה רק קאסטרו? יש עוד אלף חברות, הד אנד שולדרס למשל.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי acab שמתחילה ב "1. כולכם פה אידיוטים, אין מה..."
אני יודעת שזה עוד חברות.. אבל תכנס לקסטרו הם הוציאו קולקציה מטורפת של פרוות ואני לא רוצה לחשוב אפילו כמה חיות עברו התעללות בשביל כל הבגדים האלה..
זה פשוט מגעיל אותי.. אני הייתי צוחקת על האנשים שמפגינים נגד הדברים האלה אבל עכשיו אני מבינה את זה ואני לא יכולה להילחם בכל העולם אז נכון זה גם הד אנד שולדרס ועוד מאות חברות אחרות אבל אני בתור בן אדם אחד לא יכולה לעשות הרבה.. אז חתמתי בנוגע לקסטרו.. והבאתי את זה לתשומת ליבם של חברי הפורום שיראו ויחליטו או לחתום גם..
תראי זה מפריע לך , אבל יש אנשים שזה לא ממש מפריע להם ובגלל זה הם מרשים לעצמם לקנות ..
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי **Gilly** שמתחילה ב "אני יודעת שזה עוד חברות.. אבל..."
לכן את יכולה לקחת את זה ברצינות ולהיות צמחונית אם בא לך , או לצאת להפגנות , וכל דבר שיכול למנוע את זה..
אבל עדיין יהיו אנשים שזה לא יפריע להם.
אבל לפחות את יודעת שאת עשית מה שאת רוצה כנגד כל ההתעללויות האלה.
פרוות, ובמיוחד אם מוציאים אותם מהחיה בעודה חיה זה התעללות ופשוט מגעיל. אני בחיים לא יקנה פרוות.
אבל להיות צמחוני זה טמטום. כמה שזה נראה לך נחמד להיות פוליטיקל קורקט כרגע ולא לאכול בשר זה מפגר, כי כבנאדם את חיה טורפת ועלים וענפים הם לא בשבילך, וגם כי אם היית עכשיו בג'ונגל ונמר היה רואה אותך, הוא היה טורף אותך ברגע הראשון בלי לחשוב יותר מדי.
אבל אין שום סיבה להפוך לצימחוני, בני אדם אוכלים חיות כמו כל טורף אחר ואין בזה שום דבר רע
אבל...כל הקטע של הרצח האכזרי הזה הוא באמת מוגזם, ואפשר למצוא דרכים פחות חולניות להרוג את החיות.
על השימוש בפרוות לבגדים אין בכלל מה לדבר כי על דבר כזה צריך להושיב אנשים בכלא להרבה זמן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי מאיר
חח, שמתם לב שכל אחד שאוכל פה בשר הרגיש צורך עצבני להצטדק על זה? פתטי, אם אתם אוכלים בשר לפחות אל תתחילו לזיין על זה ת' שכל
תאכל אתה עלים ותחליפים מסויה, אבל אני יהנה מהסטייק הטוב שלי.
אבל אחרי הצבא בטיול, שתגיע לגו'נגלים אל תתפלא עם הנמר יאכל אותך בלי לחשוב אם זה פוליטיקל קורקט או לא. פשוט טימטום.
מזעזע זאת מחמאה.. זה חולני וכ"כ כ"כ אכזרי שאין לי מילים לתאר את זה.. הסתכלתי על הסירטונים עם דמעות בעיניים, ואני בשוק.. איך אפשר לעשות דבר כזה?! ואיך שהם עושים את זה בכזאת קלות בלי שום רחמים, כאילו הם מורידים בגד מאיזה בובה, ולא ממשהו חי ונושם.. מסכנות החיות, איזה התעללויות.. איזה חסרי לב, רחמנות ואכזרים אנשים יכולים להיות..
וזה לא בהכרח נגד החברה הזאת, זה נגד הריגת חיות בשביל בגדים..
הדרך שבה עושים את זה זוועתית ואני באמת בחיים לא אלבש בגדי פרווה, אבל אני חייבת לאכול בשר לפחות פעם אחת בשבוע, זה חלק משרשרת המזון, יש דרך לעשות את הדברים.
לבנאדם כזה לא מגיע לחיות.
התחלתי לצפות בסרט הראשון ואיך שראיתי שפושטים את העור לחיה החייה פשוט לא יכולתי יותר...
לא האמנתי שיש דברים כאלה, זה פשוט מחריד!
רק רציתי להגיד, בניגוד לכמה דברים שאנשים אמרו פה - אדם הוא לא חיה טורפת.
אדם, ניזון גם מן הצומח (בעיקר פירות) אך גם מן החיי (הרבה פחות)
אתם יכולים להשוות את האדם לקופים, אותה תכונה...
האם הדוגמניות יודעות איך מתעללים בבעלי החיים האומללים האלה?
אם אני הייתי יודע הייתי מצטרף לעצומה הזו בלי להנד אפאף.
איך האנשים שעושים את זה לבעלי החיים האלה יכולים להיות כל כך......(מצונזר)
כשראיתי את התמונות הלכתי ישר לחתום על העצומה. אני חושר בפילו לעות עצומה בבית הספר שלי (מקיף עומר).
לפי דעתי צריך לקחת את כל הגורמים שמעורבים בזה ו... לא להרוג אותם... אני ארצה שהם יראו את המוות מול העניים שלהם... שיסבלו, שירקו דם מרוב כאב וסבל!!!
אני אישית מוכן לעשות עינויים של כך קשים לבני אם אבל ל לחיות!!!