30-08-2005, 09:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
Duchy, לסיכום, והפעם אתה בהחלט לא צריך להמשיך.
גם AMD וגם INTEL יעשו את אותה העבודה בדיוק כאשר מדובר על הפעלת אפליקציה לפי הגדרת המשתמש למעלה (עיבוד תמונת RAW של מצלמה Nikon D70 באמצעות Adobe Photoshop).
ולכן -
זה לא משנה באיזה מעבד יבחר.
יותר חשוב - איזה מארז יקנה, כדי שיתאים בצבע לשאר החדר שלו.
ואני רציני לגמרי!
שוב - הוא לא צריך מעבר לפנטיום 3 1000 בשביל העבודה הזו.
לא תרגיש הבדל בכלל בין עבודה עם פנטיום 4 1700, לבין AMD64 3200 מהסיבה הפשוטה שהפוטושופ לא משתמשת במעבד בצורה מאסיבית, אלא בזיכרון RAM.
זה כמו להשתמש במשאית 15 טון במקום בטנדר בשביל להעביר ספה. כן - המשאית מסוגלת לעבודה קשה יותר - אבל למה לקנות משאית 15 טון כשכל מה שצריך זה טנדר?
לא אומר ש AMD גרועים מאינטל, ולא אומר שאינטל גרועים מ AMD. אבל אני פה בשביל לשבור את הקונצנזוס הזה של פורום חומרה, ששם חייבים רק AMD. שהציבור ידע, שמי שקונה INTEL לא טועה. הבדלי המחירים, אגב, בין ה AMD64 3000 לבין ה Intel 64 3000 הוא 43 דולר לפי המחירון שאני מחזיק ביד. אז בוא נכנס לפרופורציה, לא מדובר על הבדל של 500 שקל... (אגב, למעבדי אינטל 64 ביט יש 2 מגה זיכרון קש... זה גם קיים ב venice של AMD?).
כמו שאמר XpdX, הוויכוח (וזהו בהחלט וויכוח) עקר מכיוון שהוא לא צריך בכלל מעבדי 64 ביט.
בכל מקרה, תמשיכו להעריץ את AMD שם בפורום חומרה... אין לי בעיה עם זה.
אני תמיד מוכן לומר לכל אחד שקונה INTEL שהוא לא מסכן, ושלא עבדו עליו, ושהוא קיבל יופי של חומרה (כמו שאני אומר, בסופו של דבר, לכל אחד שקנה ציוד של קנון).
|