26-08-2005, 05:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.05
|
|
הקשיבי...
ראיתי הרבה כמוך אם אפשר לומר את זה כך, אני מקווה שאני אצליח לעזור כמו שאחרות השתחררו מזה אבל זה רק בידים שלך. דבר אחד אני מבקש שתביני, אמרת שאת בת 16 אז את לא ילדה קטנה יש לך הבנה של בוגרת ולומדת בתיכון, אני רק מבקש שתעכבי אחרי מה שאני אומר ואולי זה יצא לך, אולי.
את לא צריכה פסיכולוג, ואת לא צריכה כדורים, את לא צריכה זמן לשבת ולחשוב ואת גם לא צריכה לקום מוקדם ולשון מוקדם, את לא צריכה להתעלם מחברות שלך ואת לא צריכה לחפש תעסוקה.
הדבר היחיד שאת צריכה לעשות הוא פשוט לומר לעצמך אני שמחה, אני לא בדיכאון.
( לא זה לא צחוק ולא אני לא צוחק, לא זה לא כמו בסרטים ולא זאת לא מדיטציה של אום... אום... )
תשכבי במיטה, תחשבי על עצמך, מי את? ליאורה בת 16, מי את? ילדה חברותית, בעלת חברות, אוהבת לצאת, ללא רגשות לבנים. מה את רוצה מהחיים? כיצד את מעוניינת לחיות אותם?
הביני דבר אחד , אלו לא שאלות מחשליות, אין תשובה נכונה או לא, את לא צריכה להיות כמו אחרים ואת לא חייבת לשתף אף אחד במחשבות שלך. את ילדה בוגרת ומסוגלת לחשוב לבד, חשבי על זה, מי את? מה את רוצה מהחיים? מה את רוצה להשיג? מי הן החברות שלך? מה הבנים בשבילך? מה את רוצה לעשות בהמלך החופש? מה תרצי לעשות כשיתחילו הלימודים?
אחד הדברים שאני דוגל בהם ואומר לאנשים זה דבר מאוד פשוט: במציאת השאלות הנכונות, מוצאים את התשובות המספקות. אחת השאלות הטובות ביותר היא "אולי" ואת צריכה להתחיל להשתמש בהן.
אף אחד מאיתנו בפורום זה לא יוכל לעזור לך או לתת לך את התשובה אותה את מחפשת, כמו כן כל שאלה שאנחנו נשאל כדי למצוא את המידע בך לא תוכלי לתת לנוץ אף אחד כאן לא מסוגל לעזור או לרפא אותך, אך אנו כן יכולים להדריך אותך.
במקום לבוא ולשאול אותנו מה אנחנו חושבים ומה אנחנו היינו עושים שאלי את עצמך. כל בן אדם הוא יחיד, פרט, אינדיבידואל, ואם מישהו יומר לך שהוא חושב כמו מישהו אחר אז הוא חיקוי כי אף אחד לא חושב כמו מישהו אחר ואם הוא כן זהה לאחר אז הוא לא קיים, הוא לא יחיד, הוא חיקוי חסר דעה.
אני לא אומר שזהו דבר רע, אבל זה חוסר, חוסר באינטליגנציה, חוסר במעשים. חשבי לבד ועבדי לבד ולבד תמצאי את התשובה.
עצה : צעי מהבית, טיילי ברחוב היכן שאת גרה ( עשי 20 סיבובים מסביב לבית אם צריך ) אל תחשבי על כלום, הביטי בשמיים וראשך יהיה ריק, אז תראי את השלווה, כאשר דבר לא מפריע לך, דבר לא קיים שימנע ממך להיות מאושרת או מנגד להיות עצובה, פשוט ריקה ובשלווה. התחילי לחשוב מה את רוצה וראי כיצד הדברים הטובים יצוצו ואם תתחילי לחשוב על דברים רעים חשבי כיצד לסלקם ומדוע את לא צריכה אותם, רוקני את ראשך שוב ועשי זאת מהתחלה. זה יעזור לך בהחלט.
מקווה שעזרתי, באהבה רון.
|