23-08-2005, 22:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
אשכול: הפדיחות והשטויות שעשיתי בחיי..
לק"י
מכיוון שכל הארץ במצב די זחוח,ופני כולם עגומים מדי,או מבאסים בקיצור.החלטתי שצריך לעשות משהו שיעלה את המורל.הוא לא ישנה דברים,הוא לא יגרום להם להעלם,אך הוא בהחלט יביא חיוך!(וכולנו יודעים כמה בריא לחייך...)אז כל אחד בזמנו החופשי יספר על פדיחה קטלנית או שטות שעשה...אנשים יחייכו קצת,ואולי המדינה תשאר בחרא,אבל לפחות נצבור חיוכים והחיים יהיו די יפים..ובגלל שצריך דוגמא אישית...אז אני אתחיל..:
כשהייתי בערך בכיתה ד',הייתי במועצת תלמידים.בכל מקרה,היינו צריכים ללכת למין תערוכה של חוגים ולהצביע לדברים שמהם התרשמנו/נהננו.אז נסענו לתל-אביב כולנו מאושרים,ואני ועוד מישהי בגילי במיוחד.היה שם אביר חלומותינו,אחד מכיתה ו' שלשתינו היה עליו קראש רציני.אז רחפנו קצת והגענו למקום,שמחות ומחייכות.אני רחפתי במיוחד,כל-כך רחפתי שלא ראיתי איזה שלט עצום,ע-נ-ק מעץ שהתפרש לגובה ולרוחב...וכן..התנגשתי בו!לא מספיק ההשפלה הזאת,היו שם גם מורים והם באו ושאלו אם אני בסדר.....בקיצור מביך!סליחה על המריחה...קשה לספר את זה נורמלי...=)אז יאללה..שלפו!