23-08-2005, 10:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.05
הודעות: 1,194
|
|
הפיצה:
"מצרכים
להכנת הבצק:
2 כוסות קמח רגיל (לא תופח)
2 כפות "שמרית" (שמרים בשקית)
3 כפות שמן
מעט מאוד מלח
4\3 כוס מים חמים
לתערובת הפיצה:
100 גרם רסק עגבניות (אני ממליץ בחום במקום להכין רוטב לקנות "רוטב פיצה" של אוסם שנראה כמו רוטב לפסטה..אבל כתוב..)
4\1 כוס מים
2 שיני שום קלופות ופרוסות דק (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית אורגנו או תבלין לפיצה
100 גר' גבינה צהובה (ועדיף מהשמנות)
אופן הכנת הבצק:
שמים את כל חומרי הבצק בקערת מערבל (מיקסר) ומערבלים בערך 5 דקות במהירות גבוהה. מכבים את המיקסר, מכסים את הקערה במגבת, ו"שוכחים" אותה למשך שעה, כדי שהשמרים יתפיחו את הבצק.
עד שהבצק יתפח, אנחנו יכולים לגמור שיעורים בחשבון, לטלפן לשרון, וגם להכין את תערובת הפיצה.
(אל תפנו אליי בטענות כי זה חנה שאולוב כתבה..)
הכנת הפיצה:
מגררים (מרסקים) את הגבינה על מגררת (פומפייה) או במעבד מזון. מערבבים את כל חומרי התערובת חוץ מהגבינה המגוררת, בקערה.
מורחים בשכבת מרגרינה דקה מאוד תבנית לפאי (תבנית עגולה מס' 26 עם דפנות נמוכות). מדליקים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות או מס' 7).
מכינים ומנקים משטח עבודה (יכול להיות שולחן המטבח) ומקמחים אותו (מפזרים עליושכבה דקה מאוד של קמח, בערך כף אחת). מעבירים את הבצק מהקערה למשטח המקומח, ומרדדים אותו עם מערוך, עד שהוא מגיע לגודל התבנית. מעבירים בזהירות רבה את הבצק לתבנית. צןרחים את תערובת הפיצה ומפזרים למעלה את הגבינה. אופים בערך 10 דקות עד שהגבינה מבעבעת על הפיצה.."
וזהו..אמורה להיות לך פיצה..
ד"א אפשר להכין גם משהו כמו מלאווח-פיצה עם בצק עלים רגיל..פשוט שמים עליו רוטב..גבינה ותוספות ושמים בתנור ל 35 דקות בערך..גם יוצא טוב מאוד
ובקשר לגיטרה יש לחבר שלי Alberto Manchini שהיא לא יותר מדי טובה אבל אפשר לסבול אותה..היא עולה בערך 250 אולי אפילו פחות..
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
נערך לאחרונה ע"י XpdX בתאריך 23-08-2005 בשעה 10:44.
|