לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-08-2005, 02:06
  ג'ק בלאק ג'ק בלאק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.05
צו ראשון - המדריך לפרפקציוניסט

שלום לכל הגברים שמלחיצים את עצמם לשווא בשביל לקרוא יותר מידי על הצו הראשון...

קודם כל רציתי להודות לכל אלו שרשמו משהו (כל דבר) לגבי הצו ראשון, זה מאוד עזר לי. תודה רבה!

אוקי, אז היום הייתי בצו ראשון, ורציתי לשתף אתכם ב"חוויה משהו"...
אני מדבר בתור אחד שנלחץ ממש לקראת הצו, ודאגתי להצליח בראיון האישי במבחנים הפסיכוטכניים.. - טעות איומה, כי זה מה זה שטויות להילחץ מזה!

אז בדוגרי זה לא מלחיץ בכלל... :-)

תראו, הגעתי לשם ב07:40 ככה.. (אני ממליץ להגיע מוקדם - הם לא משהו מסתכלים על השעות שכתובות לכם , זה יותר בגדר המלצה בשבילכם, על מנת שלהם לא יהיה לחץ וכולי.. אני אומר מי שרוצה לצאת משם ולראות שמש, שיגיע מוקדם....). דבר נוסף חשוב.. מי שבאמת רוצה לחסוך זמן שם (אם אתם בלי MP3 או משהו, אז אתם הולכים להשתעמם שם לא מעט זמן....) שיעשה בדיקות שתן כלליות וראיה , לפני הצו, ויביא איתו את הבדיקות (זה חוסך פוללללל זמן!!!)

אני אנסה להוסיף בהודעה הזאת רק את הדברים שלא מי יודע מה נאמרו, או הודגשו (כי כמו שאמרתי, המון כתבו רבות על הצו ומה מצפה לך שם).

אז ככה: הדברים החשובים שקובעים הם הראיון האישי, והמבחנים הפסיכוטכניים.

לאחר ששלחו אותי להעביר את הכרטיס בתחנה האדומה (ראיון) קראה לי איזו חיילת (שווה) ונכנסנו לאיזה חדרון קטן כזה עם שולחן... בדוגרי היא גדולה ממני באיזה שנה ככה, וזה לא איזו פסיכולוגית או משהו.. - היא שואלת כל מיני שאלות, וכל מה שצריך זה לנסות לזרום, לא להעלות דברים שליליים על עצמך, ובעיקר בעיקר - להיות רגוע!!! (חיוכים ונימוס יעזרו גם). שתבין, זה מה זה הולך להיות כמו שיחה עם ידידה שלך.. (שמשום מה מתעניינת בהעדפות הצבאיות שלך בצורה אובססיבית.. חחחחח)

הדבר החשוב הבא, אלו המבחנים - גם לא להילחץ יותר מידי - בסך הכל אנשים סתם מלחיצים... אם יש לך שכל בריא (רגיל... לא איזה דר פיזיקס) אפשר להצליח במבחנים בלי בעיה!

אני אפרט פה קצת לגבי השאלות בראיון, ובמבחנים:

בראיון:
1. שאלות לגבי חברים וזמן פנוי: כמה חברים, כמה טובים, טובה שעשית לחבר, טובה שחבר עשה לך, אולי סכסוך שהיה לך עם מישהו, מה אתה עושה בזמן פנוי, כמה פעמים אתה נפגש עם חברים, מה אתם עושים, לאן אתם הולכים, האם אתה יוזם... דברים בסגנון הזה.
2. שאלות לגבי השירות: העדפות, אם לא היית מתקבל מה היית עושה (לא להגיד "הייתי יושב בכלא עד שאני אתקבל), מה לגבי קרבי (לא לשלול), מה לגבי ג'ובניק וכולי.
3. בכללי: כמה אתה מבריז, האם מכין שיעורים, האם לומד למבחנים, האם אתה השקט בחבר'ה או הבלגניסט וכאלה...

טיפ שלי (מי שבונה על משהו עם לעשות תואר, לחתום קבע, וללמוד וזה..): לבוא בגישה של "אני המון עם חברים, חושב ששם אני אתרום הכי הרבה למדינה, אם היו תוקעים אותי בגולני הייתי משרת בשמחה" וכאלו (לא לפלוט איזו שטות על עצמך (כי אז היא תתחיל לנגן על זה כמו לא יודע מה... לקחת תזמן לענות.. היא לא באה לך עם סטופר על התשובות שלך.... )

במבחנים הפסיכו': (אני יוצא מתוך נק' הנחה שאתה מכיר כבר הכל, ורק קורא יותר בשביל ... לא יודע למה בעצם... חחחחחח)
1. שאלות הבנת הנקרא - לא מי יודע מה קשה.. בכללי רק טיפה לחץ של זמן.. אבל בקטנה.
2. שאלות מילוי הוראות - שטויות מוות! מצחיק! (כתוב את הערך בגימטריה של המילה הראשונה במשפט זה... )
3. אנלוגיה צורנית ומילולית - לא קשה... אין לחץ של זמן.
4. נותנים כל מיני צורות, כמו גליל ומשטח למשל, ואז כותבים בצד אחד של הגליל נגיד "א' " , ובצד אחד של המשטח "א' " , ואתה צריך להצמיד את הא' לא' , ולבנות משהו כזה.. - לא קשה.
5. פיזיקה יומיומית - לא צריך לדעת פיזיקה בכלל , כי זה קל מוות. כמו איך הכי נוח להחזיק פטיש.

זהו בסך הכל, תבוא רגוע , בסך הכל אתה לא הראשון שעובר את זה...(אחי כשחושבים על זה... זה מה זה מרגיע חחחחחחחח

בהצלחה רבה.
(מי שיש לו שאלות, פניות , תגובות.. - בסבבה)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2005, 02:24
צלמית המשתמש של the prodigy
  the prodigy the prodigy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.05
שלח הודעה דרך MSN אל the prodigy
נהנתי לקרוא.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג'ק בלאק שמתחילה ב "צו ראשון - המדריך לפרפקציוניסט"

האמת שאני בטח אצטרך לגשת לצו ראשון עוד שנה בערל(נולדתי ביוני). יש לי כמה שאלות

כמה זמן היית שם?
כמה זמן באמת חסכו לך הבדיקות השתן והראיה שערכת מבעוד מועד?
מה עם הקטע של הרופא?

ועוד שאלות שפחות קשורות
מתי בדר"כ מקבלים צו ראשון?(הרי פעם אני יודע היו מקבלים קצת לפני 17 והיום כאילו זה אחרי 17).
מה בנוגע לבדיקות הגופניות בצו הראשון (כולל הבדיקה ה"מפורסמת")?
והאם ניתן לדעת את הפרופיל אחרי הצו הראשון,או שזה חסוי כמו קב"א ?

תודה לעונים
ואני מודע לכך שאני צעיר פעור .

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/birthday.php?date=28/06/1989]

ישן 01-08-2005, 05:41
  Touch Down Touch Down אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי the prodigy שמתחילה ב "נהנתי לקרוא."

לפני שאני מתחיל !
תודה רבה על מי שרשם את ההודעה יש לי צו ראשון עוד שבוע !

עכשיו בקשר לשאלות שלך אני יענה לך לפי תשובות של חבר שלי

כמה זמן היית שם?
לא קצת זמן אני חושב שאם אתה בא ב 8 אפשר להישאר אפילו עד 2 -3 ויש גם כאלו שמסיימים ב1

כמה זמן באמת חסכו לך הבדיקות השתן והראיה שערכת מבעוד מועד?
זה חוסך המון זמן, מפני 2 דברים הגיונים א. ראייה לוקחת דיי הרבה זמן הבדיקה והשתן אם אין לך אתה יכוללחכות שעה עד שיצא וגם יש תורים ארוכים מאוד אתה צריך להביןש אתה לא היחידי ששם
מה עם הקטע של הרופא?
איזה קטע? אין לך מה להתבייש משום דבר אתה שם עם המון בנים והם כמוך מכל המינים וכל הסוגים
בסך הכל כולנו גברים

ועוד שאלות שפחות קשורות
מתי בדר"כ מקבלים צו ראשון?(הרי פעם אני יודע היו מקבלים קצת לפני 17 והיום כאילו זה אחרי 17).
אני קיבלתי שהייתי בן 17 פחות שבועיים או שבוע
מה בנוגע לבדיקות הגופניות בצו הראשון (כולל הבדיקה ה"מפורסמת")?
אני יודע שכולם נכנסים בקטע כלשהו לחדר עם עוד מספר ילדים מורידים מכנסים וחולצה ונשארים עם תחתונים בוקסר מה שלא יהיה ושוב לא צריך להתבייש אתה עובר כמה שולחנות שאלות בסוף אתה הולך עם רופא מאחורי וילון בלה בלה נגמר זה שטויות אין מה להילחץ
ואז מגיעים המבחנים הסיכוטכנים
והאם ניתן לדעת את הפרופיל אחרי הצו הראשון,או שזה חסוי כמו קב"א ?
בן דוד שלי חזר הבייתה מהצו ראשון אחרי שהוא ידוע את הפרופיל ותאריך גיוס משוער
שעלול להשתנות! מסיבות כאלו ואחרות

יש לי שאלה למי שהיה כבר בצו!

האם אפשר לעשות בדיקות רפואיות אצל רופא אחר חוץ משתן וראייה

או חייבים לעשות הכל בצו?
כי אמרו לי שהבדיקות רפאויות אם יש תור לוקחות שעות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 03-08-2005, 01:57
  ג'ק בלאק ג'ק בלאק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.05
לגבר ששאל את השאלות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג'ק בלאק שמתחילה ב "צו ראשון - המדריך לפרפקציוניסט"

תראה אחי,

הגעתי מאוד מוקדם - 7.40, והם פותחים רק ב 7.30.. וסיימתי ב13.30 ואחי יצאתי ממש בזול אני אומר לך.. הבדיקות שתן חסכו לי לפחות 40 דקות.. - אתה צריך לחכות שעה בתור, ואז להשתין והכל.. למרות שזה לא מי יודע מה סיפור, אבל זה חוסך..

לגבי הקטע של הרופא... חחחחחחח אל תדאג.. הוא חרד.. האמת לי היה אחד סטאנדאפיסט כזה.. :-) אתה נכנס מאחורי וילון ומתפשט.. אחרי זה הוא שם אצבעות ליד הביצים שלך ואומר לך להשתעל.. האמת זה היה קטע מצחיק.. הוא בידיוק נכנס, ואחרי כמה שניות אמר לי להוריד תחתונים וישר שלח ידיים, והנטייה האינסטינקטיבית כשגבר שולח ידיים לנזר הבריאה, זה קצת גורם לך להתרחק כזה.. חחחחחח אז עשיתי לו כזה "קצת ישיר אתה הה" חחחחחח הוא צחק וזה.. ואלו שהיו בתור גם שמעתי צוחקים.. אבל הוא היה אחלה הוא לא קר או אדיש כזה..

לגבי הגיל.. לי עוד חודש יש 17.. אז קצת לפני 17.. - אבל אני ממש על הגבול.. אם הייתי נולד עוד 4 ימים, הייתי כבר במחזור הבא חחחחח
לגבי הפרופיל.. אתה יודע אותו ישר אחרי הבדיקה.. ושוב, אל תדאג מהבדיקה המפורסמת.. בסך הכל זה היה כיף .. סתם חחחחחח אבל היו צחוקים.. תשמע אחי.. אם אתה בא בגישה של סבבה וזה.. אפשר לעשות צחוקים.. - גם בכניסה למבחנים עשינו קצת צחוקים.. (פגשתי שם איזה אחד היה בראש שלי ועשינו קצת צחוקים.. )

בגדול יש שם גם כוסיות אז אתה תהנה אל תדאג.....

שמחתי לעזור..

מי שיש לו שאלות נוספות ..
בהצלחה רבה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר