13-07-2005, 01:52
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
צודק ב100%
הטיפשות חוגגת. באירופה לא נמצא אף אדם שפוי שקנה את הוינדוס הנ"ל (בהנחה שהיתה לו אפשרות בחירה) ובארץ? מי לעזאזל יקנה בארץ מערכת הפעלה "רזה" באותו מחיר של מערכת הפעלה מלאה? נכון, אני למשל לא מפעיל את MP אף פעם, ומשתמש רק בווינאמפ/BS (טוב, חוץ מסרטונים באינטרנט שמחייבים MP) אבל ישראלים כידוע, לא פראיירים. הם תמיד יקנו/יורידו/יצרבו את הגרסה המלאה.
אגב, מיקרוסופט לא מפסידה מההכרזה עליה כעל מונופול. ברור שהיא תערער על זה (עו"ד זה כסף קטן) וכמסורת בתיהמ"ש בארץ, זה ימשך שנים מספר, שבהם MS תרוויח עוד כותרת בכל העיתונים על כל יציאה בערעור המתוקשר.
בכלל, זו די כפיות טובה מצד הממשלה או מי שאחראי על העניין ויכל לעצור את זה. מיקרוסופט משקיעה בישראל מעל ומעבר ממה שאנו שווים; התרגום של וינדוס ורוב התוכנות החשובות שלה לעברית מלאה הוא דבר שלא הרבה מדינות עם 5 מליון דוברי שפה משונה זוכים לו.
לישראל יש נטיה משונה ללכת תמיד אחרי ההמצאות המוזרות של האירופאים. אני אומר תשכחו מזה! אנו לא חלק מאירופה, אין לנו שום קשר לאיחוד האירופי, ישראל יותר קרובה להיות המדינה ה 52 של ארה"ב מאשר עוד זוכת אירוויזיון. והגיע הזמן שמישהו שם למעלה יכניס את זה לראש שלו.
אגב, אתם יודעים למה קוראים לגרסה Windows XP N? זה כדי לציין: N מדייה פלייר!
שלא תבינו לא נכון, אני לא מצדד במיקרוסופט, גם אני די סובל מהשטיקים הידועים שלה, וידוע שהמדייה פלייר חינם הוא שיטה לקבור את המתחרים, אבל עדיין. הגבלות על תוכנות הן לא טובות בשום צורה. וכל אחד יודע שמערכת הפעלה "רזה" שכזו, "משום מה" לא תפעל היטב. בדיוק כמו חוסר התמיכה בעברית באופיס של מק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1954655,00.html לכן אני אומר: עזבו אותם. העולם הסתדר עד עכשיו לא רע, זה גם ימשיך כך. ומי שחושב שקברו את נטסקייפ, מוזמן להתעדכן בכמות ההורדות של הדפדפן פיירפוקס. נטסקייפ מת כי הוא פשוט היה גרוע.