השאלה היא כזאת, מה עדיף, מהמודם למחשב ומהמחשב למתאם שעל החשמל, או מהמודם למתאם ומהמודם למחשב. באופציה א'- לדעתי היתרון זה שיש לי פיירוול על המחשב הזה וזה יגן גם על המחשב הישן שאני לא רוצה להתקין עליו פיירוול וכאלה.... ועוד שאלה, האם אני יוכל לשתף גם את המדפסת, ו\או תיקיות מיוחדות.? תודה....!
נראה לי שאנשים לא נכנסים כי הכותרת אומרת רשת על קווי החשמל וזה לא מוכר. והשאלה היא על רשת בכלל..... אני חייב לערוף תכותרת ולקבל כבר תשובות... תודה...
לעובדה שהרשת מחוברת דרך החשמל אין שום משמעות. זו רשת רגילה, על כל המשמעויות הנגזרות מכך - כאילו השתמשת בהאב.
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!
ציטוט: במקור נכתב על ידי def11 נראה לי שאנשים לא נכנסים כי הכותרת אומרת רשת על קווי החשמל וזה לא מוכר. והשאלה היא על רשת בכלל..... אני חייב לערוך תכותרת ולקבל כבר תשובות... תודה...
הכנתי סכמה פשוטה להסבר הכוונות שלי: מה עדיף, מצב A או מצב B? האם במצב A אני יכול לחסוך התקנה של פיירול גם במחשב השני? https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/06/30/18128722
באופן כללי כן, אבל תמיד מומלץ להתקין תוכנת פיירוול כמו ZONEALARM בכל המחשבים שמחוברים לאינטרנט מאחר והפיירוול כזה מגן בפני תוכנות SPYWARE.