ערב טוב,
אני בהתלבטות לגבי המשך שירות בצבא,
אני עוד חודש וחצי משתחרר.
אני כרגע בתפקיד ממ בגדוד,רובאי 012
במרץ אני הולך להכנס סמפ.
לפני שלושה חודשים התחתנתי,
ובגלל היציאות והעומס החיי נישואין מורכבים,
לכן שקלתי לטובת חיי משפחה להתגייס למשטרה,
1)האם יש איזה הטבות לקצינים משוחררים שמתגייסים?
2)מה השכר של שוטר מתחיל?
3)תנאי הקבלה למשטרה מורכבים?
4)כדאי ללכת על המהלך הזה או שזו טעות?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shohayon שמתחילה ב "התייעצות לגבי חידוש חתימה בצבא ל8 חודשים נוספים"
יש אשכול עוגן "גיוס למשטרת ישראל - כתבה מפורטת מ-Ynet", מציע לך לקרוא את הכתבה המלאה מתוך האשכול - חלק משאלותיך נענות בה. אם יש לך עוד שאלות, פנה ללשכת הגיוס של המשטרה.
ניתן להתגייס לקצונה במשטרת ישראל כאשר המועמד הינו בעל השכלה אקדמית המוכרת על ידי משטרת ישראל כישימה לתפקיד הקצונה אליו הוא מיועד, או במידה והמועמד הינו קצין צה"ל לשעבר, אשר שירת בצה"ל בתפקיד ישים/מקביל לתפקיד הקצונה אליו הוא מיועד.
המועמד המיועד לתפקיד קצונה יעבור את הליכי המיון לקצונה טרם גיוסו למשטרת ישראל. הליך המיון כולל, בנוסף להליכי המיון הרגילים לגיוס, מבחן כשרים (כשרי חשיבה) ומבחני אישיות, וכן מעבר מבדקים נוספים, בהתאם לתפקיד המיועד.
במידה והמועמד יעבור בהצלחה את הליכי המיון, ויעמוד בדרישות, יגויס למשטרת ישראל בדרגת שוטר במעמד ובשכר קצונה.
דרגת הקצונה תוענק לשוטר עם סיום קורס הקצינים, בו הוא מחויב בתוך שנה מיום גיוסו, ותתבסס על וותק מקצועי, בהתאם לכללים."
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shohayon שמתחילה ב "התייעצות לגבי חידוש חתימה בצבא ל8 חודשים נוספים"
שים לב שחיי הנישואין בשנה הראשונה מורכבים תמיד וזה לא בגלל השרות.
לעניות דעתי אם טוב לך איפה שאתה לא הייתי עושה שינויים דרסטיים שיוסיפו לך עוד לחץ (ד"א גם קורס שוטרים זה חמשושים 4 חודשים) להסתגל למשהו נוסף.
בהצלחה.