17-06-2005, 00:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.04
|
|
אכן אתה צודק
קודם כל אודי צודק בדבריו:
ציטוט:
לרשום סתם ככה אל"ץ בתוך באנר אני בטוח שגם אתה יכול... אולי פשוט תסביר מה זה לעזאזל אל"ץ ומה צריך להופיע על הבאנר.. או מה הגודל שלו?
תעזור לאנשים לעזור לך! העיקר אתה רושם "תעזרו לי!!!" ולא מסביר את עצמך.. תקח אויר.. תנשום עמוק... תוציא.... ועכשיו תסביר לנו מה אתה בדיוק רוצה?!
|
שנית גם METRO2 צודק:
ציטוט:
אולי תיתן קצת מידע? למי זה? לאיזו מטרה זו? אני לא יודע אם אנשים מוכנים לעבוד בחינם, אלא אם כן זה ארגון צדקה.
|
אתה יותר מתמקד בלהלחיץ את כולם פה בפורום שיכינו לך ויעשו לך ולא מסביר
מה אתה רוצה לעשות בכלל חוץ מה- א-ל-ץ המטופש הזה שאני מאמין שאין פה אחד כבר שלא יודע שאתה רוצה לעשות באנר שכתוב בו א"לץ ! ! !
פעם הבאה לידיעתך תעשה כותרת להודעה שלך שתהיה יותר עיניינית ושתמשוך יותר קהל יעד לבעיה שלך. ואת ההודעה שלך תחשוב (ואפילו מצידי תרשום בדף טיוטא) תסתכל תסגנן כמו שצריך
ורק אז תפרסם את ההודעה שלך, ככה גם יוכלו אחרים לעזור לך הרבה יותר מהר ! ! !
ולא תצטרך לחכות ולהסביר שוב ושוב ושוב על מה אתה צריך שיהיה כתוב ומה לבנות לך!
לפי דעתי האישית אנשים יכולים לעזור לך ובאמת אם זה למטרות צדקה בלי כסף,
אם זה למטרות אישיות אחרות אנשים יכולים לעזור לך אבל אתה לא אומר כלום ורק מבלבל את המוח לכולם עם רק מה שאתה צריך בלי הרבה פרטים, כאילו אתה נמצא באיזו שהיא תחרות או התערבות שאם לא תשיג את המטרה שלך תפסיד משהוא (כסף או כל דבר אחר).
להבא שים לב להודעות שלך !