17-06-2005, 08:53
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
נסה למצוא משהו חדש, משהו משלך, איזה תחביב חדש.. תעמיס מידע מיותר על הראש ואל תחשוב על הדברים שקורים מסביבך, אתה ככה כבר יותר מחודש, ברור שמשהו חסר בחיים שלך, ואולי זה עיניין, מהשיעמום והשיגרה התחלת להתעצבן על כל דבר קטן בלי פורפורציות.. הלימודים והדברים מסביב כבר לא גורמים לך לעיניין, אלא רק מעצבנים אותך. זאת תקופה כזאת, מאוד ייתכן שבהתחלה תשתעמם מכל דבר אפשרי, שזה יראה לך לא רלוונטי ומשעמם.. נסה בכל זאת (בכוח).
אתה עובר תקופה כזאת שכל אחד עובר, מעין תחושה של חוסר סיפוק ורוגע.. זה יעבור לך ברגע שתמצא משהו שילהיב אותך (שיצית מחדש), אל תתנתק מהחברים שלך, ואם משהו לא נראה לך, תגיד, אבל לא בכעס.. שאנשים יבינו למה אתה כועס על אותו דבר..
דוגמא אישית..-> כשאני עצבנית אני עושה ריצה, עד שאני מתעייפת ונרדמת, ואז כמובן מגיע היום הבא, ובכל יום משהו יכול לקרות לטובה או לרעה..נסה למצוא את הטוב, אפילו אם זה ישמע לך טיפשי, תתרץ לעצמך כל מיני סיבות ל"למה מה שקרה עכשיו הוא לא כל כך נורא" (דוגמא בנאלית לגמרי: הרסו לי את הדיסקמן --שאני ישנה, אוכלת, הולכת, רצה, מתקלחת איתו-- לא צריך להתעצבן, אלא להבין שזה ממש לא היה בכוונה, ולהסתכל על העובדה שעכשיו אני יכולה לשמוע את כל הקלטות הישנות -ווקמן- ולהזכר במוזיקה של פעם..).
משפט מסכם: "הנחמה היחידה ביום גרוע היא שהוא מסתיים"