16-06-2005, 15:01
|
|
|
חבר מתאריך: 08.07.04
|
|
אני חוזר ומדגיש... הכללים הבסיסיים הם עבור כולנו
ישנם שני חוקים שאינם נלקחים ברצינות בזמן האחרון, ואני רוצה לחדד את העניין.
1. גודל של 800 על 600 מקסימום - תבדקו כל תמונה לפני שאתם מפרסמים. זה לא כל כך קשה... בwindows למשל, קליק ימני על התמונה ואתם יודעים את גודלה.
אם אתם מבצעים מסגרת, דאגו שהתמונה והמסגרת (הנכללת בתמונה) לא יעברו את הגודל של 800 על 600.
יכלתי לסבך אתכם יותר, ובתמונות אורך למשל, זה נכון שצריך תמונות קטנות יותר (כן, מתן... אני מודע לעניין הרזולוצייה ), אך לא רציתי "לבלבל" לכם את המוח יותר מדיי במספרים.
לכן - נסו לזכור... זה לא כל כך קשה 800 על 600 או 600 על 800.
2. עניין נוסף שעלה כאן לאחרונה - תמונות העולות דרך שרת אחר שאינו פרש. אני רוצה להדגיש ולחדד אין מגבלה של אחסון בפרש. ולכן, אתם רשאים להעלות על תמונה שלכם (עד לגודל של 250 KB לתמונה). מנסיוני הטכני הרב, אני חייב לומר שזה לא עניין קשה עבור תמונות שהן ברזולוצייה של 800 על 600 (לצפייה באינטרנט) לא לעבור נפח זה.
רמת דחיסה של 85 אחוזים בפוטושופ למשל, תעשה את העבודה מצויין ותקטין את נפח הקובץ כדי שיהיה מתאים להעלאה לשרת פרש.
אם אתם נתקלים בכל בעיה שהיא, אתם יותר ממוזמנים ליצור עמי קשר ואנסה לעזור ככל יכולתי.
אני רוצה להסביר דבר-מה שנוגע לקישור תמונות משרתים אחרים. הדבר מאט את הגלישה, מכיוון שהעמוד נטען ומחכה לתמונות מהשרת האחר שייטענו ורק אז הוא מסיים את טעינת העמוד. הדבר פוגע במהירות הגלישה בפרש ומאט גלישתם של גולשים אחרים. כמו כן, לא ניתן לערוב לטיב הקישור מאתר אחר ובמידה והוא נמחק לאחר זמן מה... הקישור יהיה חסר ובעייתי.
אני שב וחוזר - להעלות רק לשרת פרש.
הכללים כאן הם בשביל כולנו... לפרש יש שרת חדש ומהיר יותר, ואני כולי תקווה שהוא ישמש אותנו עוד זמן רב וישפר את איכות הגלישה וההנאה שלנו כאן בפורום. אני אישית מרגיש הבדל רציני במהירות ומאוד נהנה מרמת האמינות.
המשך גלישה מהנה לכולם.
רועי
|