בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פרויקט תל אביב שמתחילה ב "שלום חשבתי לעניין את מי שרוצה במשהו יפה "תל אביב בתמונות לווין""
הקישור לא עולה.
אגב, איזה טמטום שמחקו את הקריה. מי שרוצה צילומים למטרת ריגול יכול היום לרכוש מחברות מסחריות שמוכרות צילומי לווין גם ברשת. לחלופין אפשר גם לעלות למצפה של עזריאלי.
מזכיר לי שצילמתי להקה על הגשר שמחבר את עזריאלי עם הקריה ובא אלינו איזה אדיוט ממשרד הביטחון לברר מה מצלמים...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי nir-vana שמתחילה ב "הקישור לא עולה.
אגב, איזה..."
גם לי יצא כזו סיטואציה
במסגרת קורס הצילום שבו אני נוטל חלק צילמנו בקומה השלישית של עזריאלי
אחרי שעה של צילומים הגיעו כמה מאבטחים ופקדו עלינו להפסיק לצלם ואם לא נפסיק יחרימו לנו את המצלמות
מה כבר מסווג יש לצלם בקריה?
גם ככה רוב הבסיס מתחת לפני האדמה... מה יש לצלם שם? את הרנו מגאן של יעקוב כהן? את הפקידה הכוסית של ראש אט"ל?
בכלל טמבל מי שבנה מפקדה באמצע תל-אביב...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פרויקט תל אביב שמתחילה ב "שלום חשבתי לעניין את מי שרוצה במשהו יפה "תל אביב בתמונות לווין""
האם צילמת את התמונה הזאת בעצמך או רק הבאת לנו שנדע?
גם לי יש כמה תמונות לוויין מעניינות אבל שלא כמוך לא ישבתי בלוויין וצילמתי אלא הורדתי אותן מהאנטרנט.
כיוון שלא אני צילמתי אותן אז לא טרחתי להעלות אותן כאן כי חשבתי שכל אחד מראה רק מה שהוא יודע לעשות ולא מה שאחרים.....
אני חושב שמיציתי את העניין ...
שלשום מצאתי את עצמי באתר של עיריית תל אביב כל הצילומים משם
יש שם תוכנה של מפה משו משו
פשוט החיסרון שבכל זמן נתון אפשר לראות רק שטח קטן בצורת תמונת לווין
אז ביצעתי עבודה של לכידות מסך והדבקות בפוטשופ ליצור תמונה גדולה וכוללת של שטחים בתל אביב זה העניין למשל בריבוע שהעלתי יש 120 תמונות מהמפה של עיריית תל אביב לוקח איזה 5-6 שעות לקמבן את זה התוצאה מגניבה