לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-05-2005, 11:02
צלמית המשתמש של charm
  משתמש זכר charm charm אינו מחובר  
So much to do So little time

חבר מתאריך: 23.06.03
שלח הודעה דרך ICQ אל charm שלח הודעה דרך MSN אל charm Facebook profile
בהמשך לדבריך.... hamta1
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי hamta1 שמתחילה ב "המטרה היא למחות כנגד עקירת 8000 יהודים מבתיהם!"

אני לא יודע איזה חשיבה אתה חושב שאתה מפעיל אצל היהודים על ידי החסימת כבישים אני רק יודע שהחסימות בעיקר גורמים ליצירת שנאה ואנטי נגד המתנחלים
לכל מי שהיה סימפטיה עבורם ועבור מצבם בעקבות החסימות ובייחוד אם הוא נתקע באחד הפקקים שהם יוצרים כל הסימפטיה נגמרת ומתחילה הסלידה מהם מה שנותן יתרון רק לשרון ולתוכנית ההתנתקות
ללא קשר אם זה טוב או לא טוב ההתנתקות האסטרטגיה של לחסום כבישים ולקבל אהדה היא שגויה מהיסוד ומתאימה רק לפנאטים לחשוב שכך יזכו במשהו
נקווה שהם יתחילו יותר להפעיל את השכל ולא את היצר הקיצוני שלהם וכך הם יזכו ביתר תמיכה מהעם
ודבר אחרון לא חבל על הכסף שמבזבזים על החסימות כמו שאמרתי שום דבר טבו לא יוצא להם מזה עדיף שישקיעו בפרסומות או כל דבר אחר לגיטימי
ותחשבו על זה....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה מנהל פורום תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה"מה שבלב"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר