05-09-2024, 20:13
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
קלטות מנדלבליט: דורש מבית המשפט למנוע את פרסום הקלטות
https://www.bhol.co.il/news/1673247
דרמה משפטית-תקשורתית: היועמ"ש לשעבר מנדלבליט הגישה לבית המשפט בקשה דחופה לאסור את פרסום שיחותיו עם ראש לשכת עורכי הדין לשעבר אפי נוה. ברקע: עוד הערב אמורות להתפרסם הקלטות נוספות מהשיחות המביכות
אילולי המלחמה אלו היו החדשות הראשיות במדינה! במה שפורסם שיח של שני גנגסטרים יש התייחסות להכל.שוחד הפרת אמונים סחיטה באיומים ועוד תופינים.
ההסבר בין השורות (כמיטב הבנתי):
נוה: "היום הבת של יחיאל (נציג הלשכה בוועדת האיתור) מתחתנת, אבל אני לא בטוח שכדאי לבוא".
מנדלבליט: "לא, לא, לא, לא".
נוה: "הוא באמת עובד בשבילך, רק שתדע לך".
מנדלבליט: "כל הכבוד לו, וכל הכבוד לך"
כלומר הוא שפוט שלי סחיט ועושה הכל כדי שתיבחר. (ממש לא חבר אין מקום להגיע לחתונה - ההמשך ברור: למרות האילוץ הוא מספק את הסחורה - בשבילי ולא בשבילך).
נוה: "יחיאל (נציג הלשכה) מכין עבודה ממש יסודית. הוא כבר מכיר את המקרה שלך מקדימה, מאחורה, באמצע השינה אם תעיר אותו. אמרתי לו, 'יחיאל, מה שחשוב זה שאתה משכנע את גרוניס'.
"משכנע את גרוניס - באותה המידה שהוא עצמו "משוכנע" (כיצד "שיכנע" את גרוניס?!).
נ: כשיוצא לך לדבר עם הבוס הגדול שלך (נתניהו) תגיד לו שאת הרישאפלים (הכנסת העבודה לממשלה) שיעכב כי זה יעשה ממש נזק לעניין שלך ממש ממש... [מבהיר לו בהמשך שהוא דתי מתנחל - מנדלבליט נזעק: אני לא מתנחל - (זוטות ודקויות....).
אין ארוחות חינם. ומי שהולך לישון עם קרציות אל יתפלא כאשר הוא קם עקוץ.
לא נותר אלא לדמיין מה היה קורה אילו הפרקליטות הייתה עולה על שיחה כזאת בין נתניהו לפילבר בעניין אלוביץ וזאת בהשוואה לפגישת ההנחיה המדומיינת שכללה תנועת יד בלבד! זאת ועוד שהיא בודאי לא אירעה במועדים המיוחסים לה, ושאת זאת ידעה הפרקליטות כבר בשלב השימוע ובכל אופן ניסתה להדיח את פילבר לעדות שקר בכל דרך אפשרית!!
ניתן לראות את שי ניצן שעמד מול הצמד בעקשנות ועקביות ולא נכנע לתכתיבים שלהם באור אחר לאור החשיפות, וזאת מבלי לגרוע מהיותו תככן רב פעלים בזכות עצמו....
הנ"ל משליך על אופיה של הפרקליטות, סביבת העבודה, אמות המדה המוסריות ורמת האמינות וטוהר המידות בה. דרוש בדק בית יסודי ביותר במקום.
והאם מישהו מבין באיזו עילה מבקש האדון צא"פ?!
הם ייענו לו ללא ספק! הבית בסכנה! והוא יודע יותר מדי... סביר להניח שהוא זהיר מספיק בכדי שלא יארגנו לו "התאבדות" (ע"ע אפרים ברכה).
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 05-09-2024 בשעה 20:35.
|