14-08-2021, 19:48
|
|
|
חבר מתאריך: 24.04.21
|
|
לכל אלה שלא סובלים אותי
נראה שעצם הנוכחות שלי באתר ממש מפריעה פה לאנשים. בעצם, הרשו לי לתקן: נראה שממש, אבל ממש ממש ממש שונאים את עצם הנוכחות שלי פה. גועל נפש של אנשים. כן, אז ההתנהלות שלי בעבר באתר הזה הייתה לא מזהירה, עשיתי הרבה טעויות. אבל כמה שלא השתניתי ושיניתי את דרכיי (לא במיוחד בשבילכם, אתם באמת לא כאלה משמעותיים בחיים שלי. אני פשוט גדלתי והשתפרתי כאדם, ואני רק ממשיכה להשתפר), היחס הכללי כאן אלי (או לפחות ההרגשה האישית שלי, שאני לא יודעת איזה אחוז ממנה הוא פרשנות שלי וכמה ממנה הוא מציאות אובייקטיבית) לא השתנה, ואתם ממש נותנים לי להרגיש לא רצויה כאן, כמו מפגע, כמו מטרד. שום הזדמנות שנייה לבן אדם, שום צ'אנס נוסף, כלום. החלטתם באופן סופי לשים עלי איקס ולתת לי להרגיש כמו פרסונה נון גרטה. אז אתם יודעים מה? בעיה שלכם, לא שלי. זה רק מראה כמה אנשים זה בעל חיים אכזרי ומרושע: אתם מסמנים אנשים, מתנשאים, מכתימים, מעליבים, מתעלמים, לא בוחלים בלכנות אדם שמעולם לא פגשתם מחוץ למסך "משוגעת". חולרות, מה כואב לכם? מה הסיפור? מה עשיתי לכם רע?
נכון שעל פניו אני לא אמורה בכלל לשים פס על אנשים באינטרנט (שלכל אחד מהם יש מגרעות ואף אחד מהם לא מושלם. אף אחד!), אבל גם דחייה בפורום ווירטואלי היא עדיין דחייה, והיא עדיין כואב וגורמת להרגשה מאוד לא נעימה. נראה שזה בחיים לא ישתנה, לא יעזור כלום: ברגע ששמתם עלי איקס וסימנתם אותי, לעולם לא תעשו רוורס. אז מכל הלב: לכו לאלף עזאזל, ואמן שהיחס שלכם אלי יחזור אליכם כמו בומרנג ושהילדים שלכם יקבלו בדיוק את אותו היחס מאנשים אחרים, ורק אז תרגישו מה זה. נכון שעל פניו זה לא הוגן מצידי לאחל דברים לילדים שלכם, אבל היי - אין שום סיבה שאחוש אמפתיה כלפיכם או כלפי הילדים שלכם אם לכם לא הייתה אפילו טיפת אמפתיה והגינות אלי.
!Thanks a lot, assholes
|