18-11-2022, 05:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
איזה מנהיגים ציוניים אני תוקף?
מסכים שהוויכוח על ביבי מיותר, הוויכוח על החרדים הוא על הקצת הכספים.
|
הרב קוק כמובן.
הלוואי שזה היה הקצאת כספים. זה מעולם לא היה דיון על תקציב, זה דיון על הסתה. אם מישהו היה דורש לזרוק את כל הערבים למזבלה, לסגור להם את כל כלי התקשורת, או לסגור להם את כל בתי הספר היית מסכים שהוא נאצי. וזה משהו שגם בן גביר לא דורש.
אבל הם חרדים אז מותר, גיליתם מחדש את אוייב האנושות: היהודים
ציטוט:
אולי בהזדמנות אנסה להסביר לך את הטעות בקונספציה שלך לגבי הערבים.
אתה צודק שרובם לא מגדירים את עצמם כישראלים, אתה טועה לגבי הסיבה והמסובב.
אתה מתעלם מזה שבאופן סיסטמי אנחנו לא ממש מאפשרים להם להיות ישראלים. בטח לא בדרך שבה מאפשרים ליהודים להיות שוויצרים, אמריקאים או צרפתים.
ואתה צודק שבסוף לכאן הכל מתנקז, לשאלת המדינה והלאום, האם יכולה להתקיים כאן מדינה שהיא מחד יהודית ומאידך שוויונית ודמוקרטית או שהאוקסימרון גדול מדי.
בן גביר וסומטריץ והמצביעים שלהם חושבים שלא, והם כרגע אלו שאוחזים בהגה.
|
זה לא עניין של "לא מאפשרים"
זה עניין של הגדרה עצמית.
מאז 66 לפחות(ובגין דרש את זה קודם), אנחנו מטפחים שוויון(על פי חוק), מתעקשים שהם ישראלים לכל דבר, ומצטמצמים בהדרגה לחוק השבות.
אבל זה לא עובד.
לא מאז שניפחנו את הבלונים הלאומניים בעזה ורמאללה. אנחנו אומרים "ישראלים" והם מתקנים "פלסטינים". עם נציג רשמי של ממשל רמאללה בכנסת.
לשחק ב"נדמה לי" פשוט לא עובד.
וראית בעצמך שאפילו השוחד העצום שלפיד חילק, גם לא סיפק אותם.
לא ביבי ולא בנט: זועבי פירקה לכם את הממשלה
ציטוט:
(מרץ של פעם, והעבודה של פעם העזו להתעסק עם המורכבות של השאלה הזאת ואולי לנסות למצוא לה פתרון, ברגע שהם הרימו ידיים מהדיון הזה ועברו לביבי והחרדים אז זמנם עבר.)
|
אני קורא עיתונים של שמאלנים, זה לא באמת הפסיק לעניין אותם.
הבעיה שלהם היא, שהתעמולה שלהם משעממת, חוזרת על עצמה, לא סקסית. אפילו הם כבר מתביישים לדקלם אותה ומתלהבים מההסתה הלפידית משולחת הרסן.
והתעמולה המזעזעת של לפיד הפכה למשחק היחיד בעיר.
Cancel colture: לבטל את זכות הקיום של ליכודניקים, חרדים, דתיים-לאומיים, מזרחיים. ככל שההסתה יותר מזעזעת, אתם מקדמים אותה יותר
אז אנחנו מתייחסים אליכם כאל מי שאתם:
החלפתם את האידאולוגיה של מפא"י בחקיינים עלובים של ההונגרים שחיסלו את המשפחה של טומי
אתם באמת גאים בהישג הזה?
איך אתם בכלל מסוגלים להסתכל על עצמכם במראה?
וככה המדינה מתנהלת
נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 18-11-2022 בשעה 05:57.
|