21-05-2021, 16:19
|
|
|
חבר מתאריך: 23.06.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי channb
לפיד - שמחבל כעת במו"מ מול חמאס ופשוט תוקע סכין בגב.
זנדברג - מתנחלי לוד.
מיכאלי - מגנה את התוקפנות היהודית.
כסיף - הוא יהודי בכלל?
זאבה גלאון - מפכ"ל ערבי.
יאיר גולן - מוסר מופתי עד שזה מגיע ליהודים.
כוכבי ונורקין הם אנשי מקצוע למופת. יחד עם זאת אני משוכנע שהם קרובים בדעותיהם ליאיר גולן הרבה יותר מאשר לגלנט. ההוכחה לכך מתבטאת בפעולות הפינצטה שלהם שעולים לנו הון עצום, הן בהרוגים (נמנעים מתקיפת משגרים בתוך אוכלוסייה גם במחיר ירי והרג חיילים ואזרחים), כלכלית (תג מחיר גבוה לנשק מדויק) ומשך הלחימה שמתורגם לנזקים כלכליים, פסיכולוגיים ומדיניים (אין ספק שנשק סטטיסטי והשמדה נרחבת היו מייצרים לחץ מהותי על חמאס).
כרגע חמאס לא נפגע כפי שמסים לצייר לנו. את המנהרות ישקמו (יצטרכו גם לשפר) וכך גם את ארסנל הטילים. 250 הרוגים לא מזיזים להם. ועל כך בכיר שמת יגיע אחר שימלא את מקומו - אין מחסור בבכירים.
מהיכן התובנה שאסור לנו לתקוף בית שיש בו משגר אם נמצאים בו בלתי מעורבים. על איזה "חוק בינלאומי" מסתמכים? אני מכיר חוק הפוך שנכתב בדמם של הסורים, הארמנים אולי הגרמנים בדרזדן.
לא קיים כל חוק בינלאומי בודאי שלא בתתצורה שמנסים למכור לנו, קיימת חד צדדיות וצביעות מדהימה ואנטישמיות פניית וחיצונית. כל עוד נמשיך להיכנע לכך נמשיך להפסיד!
הפעם האחרונה שניצחנו היה ב-2006 ולמרות כל הביקורת זה היה ניצחון! צה"ל נשאר בתוך לבנון והחיזבאללה נצר את אישו ובלע כוחות או"ם הוא כשל בהגנתה של לבנון וזה נצרב בתודעה - בכל המזה"ת. צריך לנצח בראש שלהם - לא בשלנו! וזה בהחלט בהישג יד.
|
גם אני מהצד הימני אבל אתה לא חי לבד במערב הפרוע.
נכון קיימת צביעות אבל הכניעה שלנו היא לא כמה אכזרי תהיה או כמה בתים תוריד. הכניעה שלנו, הרפיסות שלנו היא בחוסר הזהות שלנו, בחוסר האחדות שלנו.
החמאס נפגע, אבל בטח שלא אנושות.
אתה מסתכל דרך זוית מאוד מסויימת בתקווה שתביא לך את התוצאה הרצויה.
אנחנו נמצאים במערכת עם המון כוחות. לא שיש לי את התשובה. אבל היא צריכה להגיע ממקום אחר.