לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2020, 11:24
  משתמשת נקבה סיון - 2020 סיון - 2020 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.20
מגעיל נשבר לי, באמת באמת שנשבר לי!

בסדר, הבנתי אתכם, אני לא רצויה כאן, אתם סולדים ממני ועצם הנוכחות שלי מעוררת בכם אנטגוניזם. לא בגולש אחד, לא בשניים ולא בשלושה. הרבה יותר מכך. סבבה, הבנתי. אחרי 10 שנים ו-7 חודשים באתר הזה (כולל פרקי זמן לא מעטים שלא כתבתי כאן) ויתרתי על כל ניסיון לגרום לכם לחבב אותי. אין טעם, זה בסך הכל פורום וירטואלי ואין בינינו שום דבר בחיים האמיתיים. אלוהים יודע שאני רוצה להפסיק לכתוב כאן בדיוק באותה מידה שבה אתם לא רוצים אותי כאן, אז בואו, תעזרו לי לעזור לכם: רוצים שאעוף לקיבינימט מהפורום הזה? באמת, No problema: תפסיקו לעקוץ, להשפיל, להשמיץ, להעליב, להתגרות, לדחוף את השם שלי לכל אשכול רענן - ואז לא תשמעו ממני.

עובדה: הצלחתי לא לכתוב כאן קרוב לשנה, עד שאחד האימבצילים פתח עלי אשכול ("התפטרנו מסיון") סתם ככה, ללא שום התגרות מצדי. אני שומרת לעצמי את הזכות המלאה להמשיך לקרוא פה מדי פעם - ובכל פעם שתצוץ איזו עקיצה כלפיי, אתם יכולים להיות בטוחים שהיא תזכה לתגובה, וככה יימשך לו vicious cycle שבו אני מנסה, באמת שמנסה להפסיק לכתוב כאן לצמיתות, אבל אז איזה אידיוט תורן משחרר איזו עקיצה גועלית, אני קוראת אותה ו... חייבת להגיב. ממש הסיפור שאינו נגמר. תאמינו לי, זה לא נעים, זה כל כך לא נעים!

מקובל? עשינו עסק, לחיצת יד בוגרת וכל זה? להלן מצעד הבושה של ארבעת החודשים האחרונים (כולל האחרונה מהיום בחמש ורבע בבוקר, הזוי לחלוטין) -
https://www.fresh.co.il/vBulletin/s...373&postcount=1
https://www.fresh.co.il/vBulletin/s...717&postcount=1
https://www.fresh.co.il/vBulletin/s...18&postcount=66
https://www.fresh.co.il/vBulletin/s...70&postcount=16
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2020, 11:57
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סיון - 2020 שמתחילה ב "נשבר לי, באמת באמת שנשבר לי!"

ציטוט:
אני קוראת אותה ו... חייבת להגיב

זו הבעיה, ובעיני לא רק בדברים שקשורים לפורום. את לא חייבת להגיב לכל דבר, ועוד הרבה פחות לדברים שאת מרגישה שהם לא הוגנים.
כותבים פה זרים מהאינטרנט, זה לא אמור לפגוע בך כל כך.
ואגב, התגובה הנכונה בעיני היא הפוכה - פוגעים בך? כותבים דברים שמעצבנים יותר? תתנתקי.
את כותבת בדיוק הפוך - אם יתיחסו אליך יפה, את תלכי. כל עוד כותבים עליך רע - את נשארת.
זה בעיני סימן מדאיג מאוד. זה כאילו את נמשכת לדברים שפוגעים בך ומורידים אותך, ומתרחקת מדברים רגועים.

אגב, אני לא חושב שמי שהפורום הזה חשוב לו באמת רוצה שתעלמי. את מייצרת המון טראפיק.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 09-12-2020 בשעה 11:59.
ישן 09-12-2020, 13:04
צלמית המשתמש של ai22
  משתמש זכר ai22 ai22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.09
אני מציע שתסתכלי במראה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי סיון - 2020 שמתחילה ב "נשבר לי, באמת באמת שנשבר לי!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי סיון - 2020
בסדר, הבנתי אתכם, אני לא רצויה כאן, אתם סולדים ממני ועצם הנוכחות שלי מעוררת בכם אנטגוניזם. לא בגולש אחד, לא בשניים ולא בשלושה. הרבה יותר מכך. סבבה, הבנתי. אחרי 10 שנים ו-7 חודשים באתר הזה (כולל פרקי זמן לא מעטים שלא כתבתי כאן) ויתרתי על כל ניסיון לגרום לכם לחבב אותי. אין טעם, זה בסך הכל פורום וירטואלי ואין בינינו שום דבר בחיים האמיתיים. אלוהים יודע שאני רוצה להפסיק לכתוב כאן בדיוק באותה מידה שבה אתם לא רוצים אותי כאן, אז בואו, תעזרו לי לעזור לכם: רוצים שאעוף לקיבינימט מהפורום הזה? באמת, No problema: תפסיקו לעקוץ, להשפיל, להשמיץ, להעליב, להתגרות, לדחוף את השם שלי לכל אשכול רענן - ואז לא תשמעו ממני.
אני עושה הכל כדי לגרום לך להרגיש פה רצויה,
ומשום מה התגובה שלך - היא להתעצבן ולתקוף אותי על זה,
שהעזתי להיות נחמד אלייך...

אז זה לא עצם הנוכחות שלך,
אלא עניין של שליטה על כעסים שלטובתך - כדאי לך לטפל בה.
הרי את סובלת מזה - הרבה יותר מאיתנו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.28 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר