29-08-2020, 13:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.05
|
|
הייתי דתי בעברי (חרדי), כיום אינני מאמין באלוהים ולא מקיים מצוות.
לגבי מה שאמרה רוזוולט, את צודקת לחלוטין רק שלא הבנת את כוונתי, לא התכוונתי להגדיר אותך כמשוגעת/חולת נפש או דברים כאלו או אחרים, לדעתי את פשוט חייה חיים עצובים, אני גם הייתי במקום הזה ואני אגב הגעתי לפסיכולוגית (שזה האיש מקצוע שהתכוונתי אליו) הרבה אחרי הזמן (אחרי שבאמת סבלתי המון המון) והנה אחרי טיפול ארוך ושווה אני יכול להגיד דבר אחד, אף אחד לא מנסה לעשות לך רע ולא לי, אנשים בבסיס שלהם (כולנו[ערבים יהודים ושאר ירקות]) הם טובים, הסביבה הפכה אותנו להתנהג איך שאנחנו מתנהגים ולחשוב כפי שאנחנו חושבים, שאנשים חושבים עלינו רע ומנסים להרע לנו, באמת ובתמים שלא התכוונתי לרדת עלייך או משהו בסגנון, לצורך העניין אם היית אומרת לי שאני בבון מזרחי זה לא היה מזיז לי (אפילו שאני מזרחי) כי אני זה אני ולא אכפת לי איך אנשים מתייגים אותי, אני באמת מתעסק בדעות, אם אדם חושב שמעשה שאני עושה הוא לא תקין והוא מעיר לי על המעשה ולא מגדיר אותי כבבון או כרשע או שאר ירקות אני יותר מאשמח לשמוע את הדעה שלו, לקבל אותה אני לא חייב, אבל גם אם אקבל זה לא פוסל את מי שאני.
אגב זה גם מה שזיו התכוון, רוב ההודעות באשכול כאן דווקא כן הגדירו אותך כסוג של מטרד ושמחים שכביכול הצליחו להיפטר ממך, אבל להיפטר מאדם שמהווה מטרד כי אנחנו מגדירים אותו כמטרד זה דבר גרוע ביותר