09-07-2020, 15:51
|
|
|
חבר מתאריך: 09.06.13
|
|
מיכוון שמדובר על הדגמים שלי, אז מן הראוי שאגיב.
ולהן התגובות שלי לפי סדר הטרוניות שלך.
2. מרוב תמונות אי אפשר להבין מה רצון המשורר.....אתה אמיתי????
אנשים מכל התחומים בדגמי נייר משוועים לעוד שרטוטים ומתלוננים מדוע אין מספיק תמונות.
במקביל אני עוסק בדגמי נייר ולא בשירה, ואם כל העולם ואשתו מבין את את התמונות, אז אולי שווה לבדוק מה קורה בהבנת הנקרא שלך.
תמונות מוקטנות???.....לא ידעתי שתמונות בגודל של 800*600 פיקסל הן קטנות לקריאה...דחוף לרופא עיניים.
כמות התמונות והוראות הבנייה בדגמים שלי הן מן הגדולות בעולם, אם לא הכמות הגדולה.
כל שלב ושלב אני מתעד בבניית הדגם ועליו אני מוסיף מספור חלקים, הוראות, אזהרות ואפילו גם טיפים לבנייה.....איפה תמצא דברים כאלו בדגמי נייר אחרים....אתה פשוט הזוי.
3. המידע שאתה מקבל(או ממציא) לגבי טלפונים אליי הוא שגוי.....
נהפוך הוא, אני מיוזמתי מתקשר לאנשים....
לפני שאני מפרסם דגם, אני שולח את התמונות וההוראות ל-3 אנשים שיעברו עליהם, על מנת לראות אם הכל מובן וקריא ואם יש מה לשפר...במידה ויש אני מתקן ומוסיף, במידה ואין ממשיך.
אליך בטוח לא שלחתי....כי אף פעם אתה לא תהיה מסופק.
בלי שום קשר, אנשים מתקשרים אליי לעזרה ללא קשר לדגמים שלי ואני תמיד שמח ומזומן לעזור במידת האפשר....שווה לך לנסות את זה פעם.
4. כני נסע....
על זה נאמר: שיא החוצפה.
כל דגם גדול שאני מפרסם, יש לך את אותה טענה, חבל שאין כני נסע וחבל שהבונה צריך לתכנן כני נסע לדגמים שלי.
אתה מקבל ממני דגמים חינם, ללא כל תמורה ותמיד אתה חוזר על המנטרה הזאת.
אף אחד לא חייב אותך לבנות את הדגמים שלי, אם הם כל כך גרועים בגלל שאין להם כני נסע, אז לך חפש לך דגמים אחרים....אבל משום מה, אתה בונה את הדגמים שלי בכמויות.....פשוט חוצפה שאין כדוגמתה.
5. לגבי ביקורת....
אין לי בעיה לקבל ביקורת ואני ביקורתי מאוד כלפי עצמי והדגמים שלי, ומדגם לדגם אני משפר עבורי ועבור החברים שבונים.
וכל אחד שנותן לי ביקורת, אני לוקח לתשומת ליבי ומביא זאת לדגם הבא שלי, אבל ביקורת שחוזרת על עצמה ומובאת בצורה עוקצנית, אין לי מה להתייחס אליה...ובמיוחד לא לביקורת שלך....ומי שדורך במקום זה כנראה אתה לא אני.
בניית כני נסע לא מעידה על התקדמות בחיים, אבל אם אתה רוצה כני נסע, אתה מוזמן לבנות את הדגמים שלי בקנה מידה 1:50...אבל סליחה, עכשיו תבוא בטענות מדוע לא עשיתי בתי כני נסע.....אצלך לא נגמר אף פעם.
6. אפשרויות בחירה שלך.....
במקרה שלך, אני אהיה יותר משמח שתזמין דגמים מחו"ל במקום דגמים שלי.....כי אני לא מוכן להיות אחראי על בונה שהוא כל כך לא מסופק.
בתקופה שבנית את המיסטר והסקייהוק, היו כבר שני דגמים כאלו מחברות זרות בקנה מידה 1:33 של מודל ארט ושל GPM....מדוע לא רכשת אותם ובנית דווקא את שלי???....כנראה ששלי בכל זאת טובים, או שאתה מתקמצן על רכישה מחו"ל.
7. קראתי בתשומת לב מלאה את הדברים....ושום דבר לא השתנה מלפני שנה, שנתיים ויותר....מה שהכי בולט, זאת לא ביקורת בונה, אלא עוקצנות וקטנוניות לשמן.
לגבי להתעלם מתגובות מהדגמים שלי שאתה בונה....
כל עוד שאני קולט שהביקורת שלך היא בעצם טענות חוזרות ונשנות שאין להן כל בסיס, אז בכל מקום שאראה זאת אגיב.
ולגבי המכשולים....
המכשול היחידי שעומד מולך שאתה ניגש לבנות דגם שלי, זה רק אתה ועצמך.
לסיכום:
הדגמים שלי מיועדים לאנשים עם נסיון בדגמי נייר ולא לבונה המתחיל....כנראה שאתה צריך לבדוק לאיזה קטגוריה אתה שייך.
אתה סתם קטנוני עם טענות הזויות שחוזרות על עצמן.....שום דבר לא השתנה.
נערך לאחרונה ע"י יואב הוזמי בתאריך 09-07-2020 בשעה 16:15.
|