The U.N.'s nuclear watchdog says Iran has nearly tripled its stockpile of enriched uranium since November in violation of its deal with world powers, and is refusing to answer questions about three possible undeclared nuclear sites
אולי בגלל שהם עם הגב אל הקיר ומעריכים שזה זמן קריטי. אולי סתם מנסים לאיים ומחפשים סולם. אולי בגלל שהתייאשו משבירת הסכם הגרעין ע"י ארה"ב. אולי בגלל שכולם עסוקים בבחירות ולא פנויים להתעסק עם ראש הנחש.אולי בגלל שהם מבינים שזמן בחירות בארה"ב זה חלון זמן לפריצה לפצצה.
אם אני זוכר נכון דובר על שנה מרגע תחילת פריצה עד לקו האדום (לא סגור על זה), ואם זה נכון נשארו 9 חודשים.
אז אני מקווה שלמרות הכאוס הפוליטי מישהו מחשב את לוחות הזמנים. אולי זה הזמן של ארה"ב לממש את ההבטחות ולתת בראש.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "אירן: ב 3 חודשים השלישה את כמות האורניום המועשר"
הם לא גרשו את הפקחים - וזו הנקודה שאז דובר עליה.
בנקודת הזמן ההיא, היו לאיראן 15 טון אורניום מועשר ברמה בינונית (מעט מתחת ל20 אחוז),
שנה ללא פיקוח (סילוקם או העברת האורניום למתקן לא מפוקח) - והם לכאורה יכלו להגיע לפצצות אטום.
היום יש להם 1 טון אורניום מועשר לרמה נמוכה (4.5 אחוז).
זיקוק 15 טון ברמה בינונית לרמה צבאית (90 אחוז) - היה נותן להם 3 טון אורניום מועשר: פוטנציאל חומר של 50 פצצות בסגנון "הילד הקטן" שהחריב את הירושימה.
50 פצצות זאת מעצמה גרעינית שאיש לא ינסה לפרק מנשקה..
זיקוק טון אחד ברמה נמוכה לרמה צבאית - יתן להם 40 קילו: פחות מפצצה אחת.
עכשיו יש להם יכולת העשרה והם אוגרים חומר לפצצה. השלב הבעייתי השני.
אבל עדיין לא אותה נקודה כמו אז.
לגבי האתרים הסודיים - גם אז היו אתרים סודיים.
ישראל התלוננה על כך - ונדחתה על הסף.
נראה לי. במצבם הנוכחי גם דברים גרועים בהרבה יכולים להגיע והם יתקשו להתמודד
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "waiting for the worms to come"
לגבי ווטרס - זה רחוק מלהיות רק הוא.
בשנים האחרונות זה היה בעידוד יו"ר הלייבור - וזה היה מזעזע.
עכשיו נראה שלאחר הפסד צורב, הפיקו לקחים - וכנראה המיינסטרים יתרחק מזה.
אמת. ולגבי ווטרס...הוא מנביאי מה שהתעורר שם עם הלייבור
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "נראה לי. במצבם הנוכחי גם דברים גרועים בהרבה יכולים להגיע והם יתקשו להתמודד"
ויש לי המון מה לכתוב עליו....
בשלב זה אסתפק בכך שמעניין ההקשר המשפחתי-
אבא שלו נהרג במלחמת העולם השניה (בחזית האיטלקית) וזה השפיע מאוד על החיים שלו. המעניין הוא שאבא שלו היה קומוניסט וסרב להתגייס בתחילת מלחמת העולם בנימוק של "פאציפיזם". במהלך המלחמה שינה את טעמו, התגייס ואף היה לקצין. רוצה לנחש מה ככל הנראה גרם לו לשינוי הזה?
ככל הנראה בגלל שגרמניה התקיפה את האימפריה הקומוניסטית-סובייטית
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אמת. ולגבי ווטרס...הוא מנביאי מה שהתעורר שם עם הלייבור"
רוג'ר ווטרס מתייחס לסיבת הגיוס כ"מלחמה נגד הפאשיזם": טרמינולוגיה סובייטית,
וגם היום מעודד את משטר האימים בוונצואלה (שבין השאר פיזר את הפרלמנט לאחר הפסד בבחירות), בגלל הזיהוי הפוליטי.
הוא גם טוען שוונצואלה היא "דמוקרטיה אמתית", וגם זה מתאים לטרמינולוגיה קומוניסטית (דמוקרטיה עממית לא מחוייבת להישמע לתוצאות בחירות כדי להתיימר לייצג את העם)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "ככל הנראה בגלל שגרמניה התקיפה את האימפריה הקומוניסטית-סובייטית"
זאת הרמה המוסרית.
כל עוד גרמניה הנאצית חברה של הסובייטים אז אסור להלחם בה, שטנית ככל שתהיה. ברגע שתקפה את הסובייטים זה הופך לחובה.
הייתי אומר שווטרס הוא דור שני לאידיוטיזם שימושי אבל נראה לי שאביו היה פשוט תמים. הבן הרבה יותר גרוע ואכול שינאה לכל, מאשים את כל העולם ואישתו במר גורלו. עיין ערך הסרט "החומה" שהוא מפגן פאשיסטי מדהים (בכסות דקה של אנטי פאשיזם) של הערצת אלימות והרס, ושנאת נשים (שמתוארות או כפתניות בוגדניות או כאימהות מסרסות).
עיין ערך הסרט "החומה" שהוא מפגן פאשיסטי מדהים (בכסות דקה של אנטי פאשיזם) של הערצת אלימות והרס, ושנאת נשים (שמתוארות או כפתניות בוגדניות או כאימהות מסרסות).
הרי הסרט מציג את האלימות וההרס באופן כה גרוטסקי, מי יכול להזדהות עם זה?
חשבתי שזה אמור להיות משל בסגנון "כל אחד יכול ליפול לסגידה טוטליטרית",
אבל בעקבות חשיפת עמדותיו בעשור האחרון,
סביר יותר שזו רק נבואה-עצמית, ומאבק פנימי בין סגידתו לטוטליטריות - לחינוך האנטי-טוטליטרי שהוטמע בו לאחר המלחמה.