09-01-2020, 15:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
אף אחד מהצדדים או התקשורת לא שואל בוינגייט ובבתי החולים במחלקות האורתופדיות, נשים וגניקולוגיה איזה ידע כבר הצטבר על עבודת נשים בסביבה שמשלבת סחיבת משקלים בתנוחות שונות, חוסר שינה, עמידה או ישיבה ממושכות, מגע רב עם סולר, נשימת אדי סולר, ועוד אי אלו מרעין בישין.
אני מציע שאם מישהו יבדוק את ההשלכות, הוא יגלה שלגבר הממוצע יקח הרבה פחות זמן להחלים מרוב סוגי השחיקה והפגיעות ששירות כזה מזמן לו.
אז בשם רעיונות שהטכנולוגיה עדיין לא יודעת להציע להם פתרונות אנחנו נדפוק גופנית את הנערות שהכי פגיעות לפרסומת ל"בואו נעמיד פנים שאין הבדלי יכולת גופנית בין גברים ונשים, למרות שאלפי שנים אנחנו יודעים שיש, אבל בשם רעיונות טובים ננסה להביא את הבנות הכי טובות שלנו ללחימה על חייהן בתנאי חיסרון, או לפחות להתבגרות בצל פגיעות שלגבר פחות מזיקות".
יש לי היכרות קרובה למדי עם לוחמת קרקל כבר חצתה את גיל שלושים. הגוף שלה עוד לא סיים להתגבר. הבנים ששירתו לצידה כבר שכחו מהקושי הגופני.
זה לא שוויון בין המינים, זה תיעול צעירות להינזק על ידי מבוגרות שמרגישות שהן הפסידו משהו, כמו אמא שמממשת דרך הבת שלה חלום ילדות של עצמה.
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|