לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-06-2019, 13:10
  רם אדמון רם אדמון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.15
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אני מדבר על המקרה שלפנינו"

גם אני,
בהזדמנות זו הסתכלתי ביוטיוב על צילומים נוספים של עבודת המשטרה ההולנדית, וע"פ התרשמותי המוגבלת, הם עובדים יפה,ניכר שיש להם מדיניות סדורה ועניינית....זה מה נראה לי המאפיין שלהם.
המאפיין שלנו, ע"פ הבחנתי המוגבלת, הוא בלבול בין עובדות להערכות....ונטייה לשפוט ע"פ רגשות, ופחות עם שימוש במוח.
בסרט לפנינו בחורה התוקפת שוטרים בצורה לא אפקטיבית, מה שאומר כי היא בסערת רגשות, אולי בהשפעת סם...היא לא בן אדם שיצא מהבית עם תכנית ויכולת לפגוע בשוטרים....לכן צריך לראות בהתנהגותה קורבן של הנסיבות, קורבן של עצמה.....במקרים אלו רצוי כי השוטרים יצילו אותה מעצמה....זה לא תמיד פשוט,ולעתים יש לשוטרים קושי אוביקטיבי, לעשות משהו אחר ממה שרואים בסרט.......מבחינתי , מה שנוגע לי הוא כי אני חי בחברה שאנשיה מרבים להיכשל בקריאת המציאות....כשאחד המאפיינים הוא, לתת קרדיט יתר לנציגי המשטר, הנראים סמכותיים, ידענים, מובנים....ולבקר את השונים,הלא מובנים, חריגים, יוצאי הדופן...מתנהג חריג=אשם........אנחנו מביטים על סיטואציות מזווית צרה, שטחית, שבלונית, מתוך עצלנות/דפוסי חשיבה בעייתיים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-06-2019, 15:15
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
תראה, בסך הכל ברמת העקרון אני מסכים איתך
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "גם אני, בהזדמנות זו הסתכלתי..."

כשעברתי את קורס ההכשרה במשטרה אז לימדו אותנו שבתגובה לשימוש בכוח נגדנו צריך להגיב קצת יותר ממה שהותקפנו. איך הסביר השוטר המדריך? "אם הוא נתן לכם אגרוף תיתנו לו שניים". בי זה עורר אי נוחות מסויימת כי אני לא חושב שתפקידו של שוטר להעניש.
על כל פנים, אכן המטרה של השוטר צריכה להיות להשתלט במינימום כוח על התוקף. הבעיה היא שזה דורש מקצוענות ברמה גבוהה מאוד. היה לי חייל בצבא שהיה מומחה באומנויות לחימה והשתלט בצורה מאוד נקייה ומהירה על ערבי ששקל בערך פי שניים ממנו. אבל לרוב השוטרים אין ולא יכולה להיות רמת מיומנות כזו. וכשאתה בלחץ ואולי אף בתחושת סכנה עצמית, כוח גס הוא הבחירה שנשארת על מנת לרסן או להשתלט. אבל כאן אני אוסיף שיש כנראה סיבה לכך שמעולם לא חטפת מכות משוטר. מי שמגיע בכלל למצב כזה בדרך כלל (תמיד יש חריגים) זה בגלל שהוא נכנס לעימות מותר. לעולם אל תנסה באופן פיזי להפריע או למנוע משוטר לבצע מעצר, שלך או של מישהו אחר. גם אם אתה חושב שמדובר בעוול גדול. עדיף ללכת מרצונך עם השוטרים לתחנת המשטרה. רוב הסיכויים שאחרי עיכוב קצר תשוחרר במהרה (בהנחה שבאמת לא הייתה עילה ממשית למעצר). היכרתי מספקי אנשים שזה קרה להם ולא אסון גדול. לעומת זאת, אם תתנגד או תפריע אז גם יופעל נגדך כוח, גם תעצר בסוף, וגם תהיה הרבה יותר מסובך מבחינה חוקית, כולל סכנה שתואשם שהפרעה לשוטר במילוי תפקידו או במשהו חמור מכך. מיותר לחלוטין.
ישן 19-06-2019, 06:00

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי רם אדמון שמתחילה ב "גם אני, בהזדמנות זו הסתכלתי..."

אתמול בבוקר בעבודתי, מישהו מעלה הסיפור של 'הילדה הנאנסת'.....ואני אומר כי הסיפור לא מתקבל על הדעת.....ועל פי הסיפור שאתם מספרים, יש נאשמים אחרים... ועל פי מה ששמעתי באוזן אחת, זה סיפור קלסי של פגיעה בתוך המשפחה.......שמעתי גם עכשיו כי השרה גילה גמליאל מבקשת חנינה לעוזי משולם, כי הוא נשא מאבק של עולי תימן [מה ? זו רק בעיה של עולי תימן?], ואתמול ניסיתי לשכנע אנשים כי הלכלוך ביישובנו סיבתו העיקרית אי תפקוד המועצה, ואנשים ממשיכים להאשים את התושבים, בלי לסתור את טענתי......הציבור מתייחס פבלובית למציאות....הציבור כושל בקריאת המציאות.....

נערך לאחרונה ע"י רם אדמון בתאריך 19-06-2019 בשעה 06:03.
ישן 24-06-2019, 08:33

בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "קשה לי עם הביטוי "נוהג" כשמדובר בכל זאת על שבריר אחוז"

קשה לנו להתמודד עם המציאות....לא צריך כי 51 אחוז מהפציינטים ירביצו לרופאים...בכדי לומר כי זה נוהג....כשעולה הנושא של העלמות ילדים....אומרים אל תגזימו...אצלנו אין דברים כאלו, לא צריך לפתוח פצעים....כשמישהו החל לדבר על פשע מאורגן...אמרו לו אל תגזים...כשהאלוף בריק אמר....זה שבארצות הברית יש סרטי הדרכה , זה אומר כי הם לומדים, כי הם חותרים לשיפור....אני זוכר כי משרד החינוך יצא בהצהרה כי החינוך שלנו טוב, משום כי משלחת מדרום קוריאה באה ללמוד מהחינוך הישראלי.....כדאי שנשיר מבט באומץ למציאות, נביט לעובדות, ולא ניתן לתפיסת העולם הסובייקטיבית שלנו לנהל המציאות.

נערך לאחרונה ע"י רם אדמון בתאריך 24-06-2019 בשעה 08:36.
ישן 14-06-2019, 19:55
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ai22 שמתחילה ב "עאהד תמימי ההולנדית - תוקפת שוטר"

אירוע שהתרחש בתחילת יוני 2018 ברחוב בתי הקפה והמועדונים Stadhuisplein ברוטרדם (הייתי שם, מקום מקסים).
ע"פ הכתבה המצורפת [קישור ] הבחורה הזו (25) התפרעה במועדון ותקפה את אחת העובדות, מאבטח המועדון הוציא אותה החוצה והיא תקפה אותו באגרופים ובעיטות, הצטרף אליה החבר שלה (27) שגם היכה אותו, זרק עליו כיסא וחנק אותו.
המשטרה הגיעה ועצרה את החבר (בסרטון עם החולצה הלבנה) והיא ניסתה להפריע למעצר אז השוטר דחף אותה, ניסתה לתקוף את השוטר ושוב חטפה ועוד פעם ועוד פעם....בסוף גם נעצרה.
שימו לב שהשוטר מכה שם עוד מישהו שמנסה להתערב ולהפריע למעצר.
הסרטון פורסם בדף פייסבוק של אתר חדשות מקומי, באחת התגובות נאמר שם שהם דוברי ערבית (ניראה שהחבר ערבי והיא הולנדית).

הסרט המלא

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:17

הדף נוצר ב 0.24 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר