31-03-2019, 20:18
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.17
|
|
מפקד חיל האוויר לשעבר אמיר אשל על הקמפיין נגד גנץ: "נשברו כאן שיאים של שפל"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "פרשת אלשיך-גנץ (תיק 50 מיליון): תנועת אומ"ץ דורשת מהיועמ"ש לפתוח בחקירה פלילית"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamedinai
[
*
גנץ מנסה להגיע לקופת המדינה שם יש הרבה יותר
מ - 50,000,000 ש"ח
אסור לתת לזה לקרות !!!
|
תצביע למי שאתה רוצה, אבל למה ללכלך? שמעתי את הקישקוש הזה מעוד כמה. ההאשמה שלכם נגד גנץ שהוא מנסה לשדוד לעצמו את קופת המדינה זה לא רק שקר גס, זו עוד אחד מתרגילי הטינוף של הבוס שמפזר את הזבל בכל מקום.
אז כדי לאזן אותך הנה כמה דברים שאותם כדאי להפיץ בין החברים שלך. אולי יחכימו קצת
מה חושב אמיר אשל
ציטוט:
"אני חושב שבעת האחרונה נשברו פה שיאי שפל חדשים בשיח שהמיקוד שלו הוא בהכפשה של ... בני גנץ.
...
אשל, שבאופן מסורתי נמנע מלהתראיין לתקשורת, הדגיש כי החליט להשמיע את דעתו במנותק מדעתו הפוליטית: "זה ממש לא משנה איזה פתק ישימו בקלפי -
...
מפקד חיל האוויר לשעבר (מוסיף) כי "הייתה לי הזכות וההזדמנות לפקד על מבצעים מאוד מורכבים שאת ההחלטות לגבי הקיום שלהם החליט הרמטכ"ל ובסופו של דבר ראש ממשלת ישראל והקבינט... ובהקשר הזה מבצעים מורכבים מאוד - חלקם מעבר לדימיון - אלו הם רגעי האמת שאתה יושב שם בבור, שהמטוסים והטייסים בדרך לתקיפת המטרות, שהמרחק בין הצלחה לכישלון הוא כחוט השערה - שם מוסרות כל המסכות. אין הגנות. אתה רואה בעיניים את מי שאתה עובד איתו, את מי שנמצא לצדך - ואני בחרתי להביא את זווית הראייה הייחודית הזאת שאיננה מוכרת לציבור".
...
"בני גנץ התנהל ומתנהל באופן מאוד מקצועי, מאוד מכובד, באופן כזה שמקבלי ההחלטות זה לא הוא - זה הדרג המדיני. ובהרמוניה שהוא פעל עם הדרג המדיני באות המערכה בצפון שהאיצה מתחילת 2013 הייתה הרמוניה מופלאה בעיניי, והוא הצליח לשכנע ואני כולי הערכה למי שקיבל את ההחלטות המאוד מורכבות האלה - ראש הממשלה והקבינט - וביחד שינו את נקודת העבודה בצפון עם תרומה משמעותית מאוד, גם בהווה וגם לעשרות שנים קדימה".
|
משום מה יש רבים שמעדיפים להקשיב לאדם כמו אמיר אשל מאשר להאמין להכפשות של הבוס. הבוס קצת הופתע שקם לו אדם ובתוך 3 חודשים הקים מערכת שקוראת עליו תיגר, אז הוא מפזר מ"כל טוב הארץ", וזה מסריח.
|