בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Puki שמתחילה ב "יד שלישית - פיתוח של מעבדת המחקר לכוחות יבשה של צבא ארה"ב (ARL)"
אני סקפטי על הדגם הראשון, נראה מסורבל וכבד משהו, אבל הריפר נראה לא רע בכלל בשביל דור ראשון, פתרון שנראה די זול ופשוט ולגמרי יכול לעזור לנגביסטים/מאגיסטים לא מעט. למרות פוטנציאל הסרבול כאן והעובדה שזה בולט מעל הראש, כל מי שעשה פעילות ממושכת בלש"ב יודע כמה קשה להחזיק את הנשק מוכן ומכוון לאורך זמן. במקודם או במאוחר הידיים מתעייפות והנשק יורד או רועד. לקלעים עם אמר"ל, מקלע, מטול וכו' (ועוד עם כוונות חדשות וכבדות יותר שרוצים להוסיף היום) זה עוד יותר קשה, לא משנה כמה אתה חזק, אחרי כמה שעות בשטח אף אחד לא מצליח להישאר 'במצב'.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MONOCHROME שמתחילה ב "נראה כמו פתרון שנלקח מעולם..."
דרך אגב ... לי זה נראה כמו רנדרינג פוטושופ על הפנים !!!!!! במלוא מובן המילה ! אתה יודע מה אני רואה בתמונה ? איזה גופניק רוסי סוחב על הכתפיים 2 זרעות רובוטיות לתעשיה של חברת ABB !! ( ציוד שיצא לי לעבוד איתו לא מזמן ) ועוד איזה סוג של הולך על 2 מאחורה שסוחב משהו - לא נראה לי שהטכנולוגיה הרוסית של היום מאפשרת לדברים האלה לקרות .
ובטח שבטח לא עם ריתמה כזאתי לגב. אני לא מאמין שהמשקל של הזרועות האלה יכול להרתם בצורה כזאת לגב (האם זאת חזיית ספורט בכלל? ) . מה גם שאם נינכס לזה פיזיקאלית ... כל העניין של מרכזי מאסה \ כבידה יגרמו לבן אדם ליפול עוד הרבה ליפני שהוא ירים עם הזרועות האלה משהו ...
אם אתה יכול למסור למר זובקוב שלפחות ילמדו לעשות רנדרינג יותר טוב לפעם הבאה זה יהיה מעולה !
אני רק שאלה.... מאיפה הזרועות המדהימות הללו מקבלות מקור מתח ? סוללה גרעינית בטח ... או שאל תגיד לי שהם עלו על פטנט של מחט כזאת שמוחדר בתהליף אפידורלי לעמוד השדרה והכל בעצם עובד על חשמל "מהמוח" כמו בסרטים .. כי אז זה כבר יהיה על גבול הילדותי . והמדע בידיוני .
או שבצעם זה כמו יורי פריים מרד אלרט ....... יכול לשלוט בעזרת גלי מוח ומחשבה .... עשה לי טובה הרוסים האלה לא נחים לשניה . - ואני לא אומר את זה בקטע טוב .....
בכל לשון של בקשה כל טכנולוגיה רוסית "חדישה ופורצת דרך " היא העתק מחורבן של משהו אחר או שלרוב זה תעם פרופגנדה סטייל ספוטניק או פראבדה . הרוסי הפשוט לא באמת יודע יותר מידי .
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי lazn שמתחילה ב "דרך אגב ... לי זה נראה כמו..."
נושא הבדיחה - שילוב מוט נשיאה בסיגנון רוסי מסורתי " Carrying Pole" -(תגגל KOROMISLO) עם שימוש בטכנולוגיה עתידנית- קיבורגית בסיגנון DR OCTOPUS במציאות "סובייטית " אופיינית של פגמים וחוסר תפקוד. אם תשים לב על המודעה ברקע רשום: " דיירים יקרים נא לשים לב! בתאריך 15.10.2077 יהיה ניתוק בזרם המים!!"
LAZN כל הכבוד ששמת לב שזה פוטושופ. כפיים!!! אבל מכאן ועד השפרצת רעל על כל דבר שהוא MADE IN RUSSIA- הדרך קצת ארוכה, לא? לתעשייה הצבאית הרוסית יש מספיק קבלות. או שאולי פשוט איזה שכן רוסי דרך לך על הבוהן בתור למכולת?
נערך לאחרונה ע"י rigerriger בתאריך 23-09-2018 בשעה 02:38.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rigerriger שמתחילה ב "אם לא הבנת- הצילום הוא בדיחה פארודית"
לא שכן רוסי ולא נעליים ... נטו מוחות שטופים של אנשים גורמים להשפרצה ...
רוסיה לא יכולה לייצר מוצרי HI END גם לא בתור בדיחה .
(שמתי לב שזה "בדיחה" ולכן גם ה"רעל" --- ודרך אגב . יש אופציה שזה בכלל לא בפוטושופ אלא תוכנה אחרת שעושים איתה אנימציה - אבל לא סגור על זה )
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Puki שמתחילה ב "יד שלישית - פיתוח של מעבדת המחקר לכוחות יבשה של צבא ארה"ב (ARL)"
אם כבר הכנסת פה את ציוד הצילום . אז דע לך שאם כבר בצילום וירי עסקינן . זה 2 ענפי תעשיה שהתפתחו אחד בעזרת השני . המון ציוד צילום נבנה בזמנו בטכניקות ותכנון של מערכות נשק .
וכיום מערכות נשק כאלה ואחרות - מזרועות ועד חצובות משתמשות בפטנטים מעולם הצילום המקצועי .
מעין פינג פונג טכנולוגי .
- הרבה רעיונות שהתחילו כאמצעי מעקב או חצובות לטילי נ"ט - וכוונות לטילים הללו נכנסו בדלת האחורית של עולם הקולנוע .
-- ישנם הרב מאוד רעיונות שלא היו ישימים בשדה הקרב שבסוף מצאו עצמםמ גיעים לכל מיני ענפים בתעשיה האזרחית - אפילו ישנם סיפורים על מערכות כאלה שהגיעו גם לשולחנות הניתוח או הציוד הרפואי .
נערך לאחרונה ע"י lazn בתאריך 22-09-2018 בשעה 11:44.
וזה בלי להזכיר את חברת Kata הישראלית שהתחילה בתור אמל"חיה אזרחית של שני יוצאי שלדג והפכה ליצרנית וסטים והתיקים הצבאית הטובה בארץ, שלפני עשור הבינה את הפוטנציאל בשוק הצילום ומכרה את קווי הייצור הבטחוניים למרעום דולפין רק כדי לעשות קופה הרבה יותר גדולה כאחת מיצרניות ציוד הנשיאה למצלמות הנחשבות בעולם...