26-07-2007, 12:22
|
|
|
חבר מתאריך: 17.03.05
|
|
אההההה.....
זה בדיוק היה בתקופה שלי
הזוג התחתן, הוא המשיך לקריירה ביטחונית מפוארת ואפילו פגשתי אותו בקצרה באחד מתקופות המילואים היותר גרועות שלי - לפני שנשלחנו אחר טמטום למתקן עופר -
maori999, הא לך עוד יהלום בוהק במורשת של המשטרה הצבאית:
שלחו אותנו לשמור על עצירים אחרי שהזדכינו על הנשק + סגן נפוח וטיפש שמסביר באריכות כמה מסוכן לצאת בלילה בעוד החשיכה יורדת סביבו ואנחנו חיכינו עוד שעה ארוכה עד שישחרר אותנו ללא נשק כדי לחזור ולשמוע את אותו נאום בדיוק למחרת בבוקר. התוספת היחידה היתה (ואני מזכיר מילואימניקים), אה... עכשיו מגיע המב"ס לדבר אתכם... אאאאה תנו כבוד, סגן אלוף.
אשתי פחדה שאני אחטוף התקף לב מרוב עצבים במילואים האלה
+ עמדות שלא מכסות את כל השטח + בריחות שהיו שם אח"כ + מה שלא תרצה
תרשה לי להסביר מאורי - הבעיה עם היחידות שלנו: סחלב, סרפד, סייפן היתה ההתנגשות בין הרעל והיומרות הלוחמניות שלנו לקרקע המציאות שכללה היות ת"פ של כל העולם ואשתו מרמת הפיקוד ועד רמת רס"ר המטבח בני ברמה (עד היום יש לי טראומה). אבל הגרוע ביותר היתה העובדה שהיינו גם ת"פ פיקוד משטרה צבאית (דווקא מיקי בראל AKA "ל הגבר, הממצ"פ אומו" היה בסדר יחסית כי היינו הבייבי שלו), אז שלחו אותנו לכוון תנועת אוטובוסים בחניון באירוע הצדעה לחטיבות הצפוניות בשטחים - עבדכם הנאמן שקל הצטרפות לחמאס. או שאחרי שבוע אימונים (הראשון מזה שנה וחצי) שלחו אותנו לאירוע השבעת צנחנים בכותל לעשות.... הממם? אין לי מושג מה? לא עשינו שם יוק כלום בובקעס, העיקר שאלוף הפיקוד ראה את הטמבלים עם האפודות הזוהרות .
אותו ליעוז הגבר (רב"ט על תקן סמל על תקן סג"מ על תקן מ"פ) החזיק את הפלוגה במשך תקופה ארוכה בעצמו כשכל הקצינים לא היו אבל יותר מכך, הוא החזיק את המורל. אבל כשהוא נלחם נגד משהו שאנחנו תפסנו כהשפלה- רב"טים על הב' (מה לעשות ככה זה יחידת וונביז, הסממנים החיצוניים הם חזות הכל) - הוא נזרק אחר כבוד ומשם הפלוגה הדרדרה. חבורת הפיקוד הזוטר - סמלים (רובם ללא קורס), שהיו אחלה חבר'ה אבל הבינו מה קורה פה, ויתרה על הקטע של החיילות והרעל לטובת "פאק איט לפחות נהנה בדרך" והיחידה הדרדרה לרמת בית זונות בדארפור. הקצינים ובעיקר המפקד/מח"ט אירופה, להם לא היה מושג מה באמת קורה בשטח.
אם כי הביאו באיזה שהוא שלב ס' רציני אקס כוח 100. וגם שמעתי בדיעבד שאחרי זמני הגיע גם איזה מ"פ רציני. אבל נו, ככה זה בדור המדבר...
מורשת לא חסר כמו שאתה רואה. אח, הנאדים שקטעו את נאומי "כל העולם ואישתו"... "ברגישות ונחישות" לא ישכחו במהרה
|