תיעודית לא רעה בכלל-
"הם עמדו בראש היחידה הסודית ביותר והובילו את המבצעים הנועזים ביותר, הרחק מגבולות ישראל. מפקדי סיירת מטכ"ל מדברים על הכול. החטיפות הנועזות, רק כדי ללקט מידע על רון ארד, הכישלון הצורב שמלווה עד היום ומה לקחו החברים מיחידת העלית אל צמרת הפוליטיקה הישראלית. אנשי הסוד מדברים – סרטו של אסף ליברמן , בן שני חלקים ,ובו ראיונות עם אהוד ברק, משה בוגי יעלון ובכירים נוספים ביחידה לדורותיה. מפקדי סיירת מטכ"ל חוזרים אל הלילות במדינות אויב. ואל הפצע שנותר פתוח."
לא ידעתי היכן לתייג את הכתבה, חיפשתי אשכול מתאים אבל יש כמה וחלקם ממש עתיקים. אם זה לא מתאים לאשכול חדש אשמח אם יתוקן ויתוייג באחד האשכולות הקיימים על ידי אחד המנהלים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי first lightning שמתחילה ב "זמן אמת: ההולכים בחושך"
בסך הכל תוכנית נחמדה, אומרת מעט שנשמע הרבה - ככה זה כשעושים תוכנית "חשיפת סודות" לציבור הרחב. דבר אחד שקצת עיצבן אותי עוד לפני שהתוכנית אפילו התחילה הוא עניין השם. התמונה המצורפת היא הצילום האייקוני והאלמותי שאנשי היחידה העניקו לקצינים בכירים וראשי מדינה כתשורה לאורך השנים, היא צולמה בשנות ה-50 במהלך אימון של לוחמי היחידה בגבעות ליד ראש העין ושמה הנכון, היחיד, והבלתי משובש הוא "ההולכים בחשיכה". לא ברור למה הפקת התוכנית היתה צריכה להתחכם ולשבש משהו כל כך מוכר וידוע.
כי כל התכנית הזאת היא שיבוש חובבני במקרה הטוב וליקוק פנכה ו/או הזדמנות לתת לפוליטיקאים להלל את עצמם/לסגור חשבונות/ לשכתב מציאות במקרה הגרוע. צהובון צבאי שווה ערך לבייטקליק
תחקיר של שעה וחצי שרק ממחזר חומר לעוס לא הוסיף שום דבר. הדבר היחיד שהיה מענין זה לשמוע את שחר ארגמן מדבר - אף פעם לא נחשף כך.
דורון אביטל הפילוסוף מדהים אותי כל פעם מחדש - לא מסוגל להגיד משפט אחד בלי לתבל עם איזו קלישאה - יודע לזהות את כל העוולות והטיפשים אבל הוא אף פעם לא אשם בכלום. משקיף על העולם כצופה מן הצד
נערך לאחרונה ע"י Jaguar890 בתאריך 05-01-2018 בשעה 15:39.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי vitaman שמתחילה ב "כי כל התכנית הזאת היא שיבוש..."
... אולי תספר לנו קצת על הקריירה הצבאית שלך, שכל כך אתה פוסל אחרים...
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה