בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דורס הלילה שמתחילה ב "סרטון מדהים על הקמת בסיס חצרים וסיום קורס טייס מספר 51"
שלום
זכורים לי מסדרי הכנפיים המרשימים בתלנוף בשנים 1965 ו-1966 (ובמיוחד זה של 1966 שהיה האחרון בתל נוף לפני ההעברה בחצרים). שנים אני מחפש תמונה או קטע מסרטון מאותם מסדרי כנפיים, כאשר שייע גזית היה מפקד הבסיס. האם קיימים סרטונים, האם יועלו לרשת??? בברכה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דורס הלילה שמתחילה ב "סרטון מדהים על הקמת בסיס חצרים וסיום קורס טייס מספר 51"
"מצלמתו של אל״מ שייע גזית מתעדת את הקמת ביסיס חצרים כולל מסדר כנפיים של קורס טייס 51.
שייע גזית בוגר קורס הטייס הראשון של חיל האוויר קורס מינוס 2.
שייע תעד את דרכו ואת דכרה של המדינה החל משנות ה30 של המאה הקודמת"
תודה רבה - מסמך בהחלט נדיר.
הערה קטנה : אני לא יודע כמה טייסים בשם עודד שגיא היו בצהל אבל אני מניח שאם רק אחד אז הוא בטוח לא סיים קורס טייס ב66 ושמונה חודשים אחר כך הוביל מבנה במבצע מוקד....: (אני מתיחס לשמותם של בוגרי קורס 51 מדקה 5:46 ואילך)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Jaguar890 שמתחילה ב "תודה רבה - מסמך בהחלט..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Jaguar890
(אני מתיחס לשמותם של בוגרי קורס 51 מדקה 5:46 ואילך)
ההתייחסות שלך אינה נכונה. מדובר בשמות הטייסים שטסו במבנה הפוגות (השמות מופיעים בעת צילום מבנה הפוגות שאותו הוביל עודד שגיא). בדקה ה 5:30 כתוב "בוגרי קורס 51" בעת שהמצלמה עליהם (ולא מראים את שמותיהם).
עודד שגיא התגייס לקורס טיס ב 1955... http://ravdori.co.il/stories/%D7%9C...99%D7%99%D7%9D/