26-07-2016, 11:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.11
|
|
זה שזה היה, לא אומר שזה היה טוב, מוצלח, או עדיף על האלטרנטיבה...
הבה נזכור שהגרמנים הפסידו במלחמה
תראה, אני מכיר את התחום הזה מקרוב. יש לשימוש בחומרים כאלה יתרונות, ויש חסרונות. אני ממש בספק, שלאנשים בריאים, מעבר לשימוש קצר ונקודתי, או בתחומיי עיסוק מאוד מוגדרים, יש יתרון לשימוש בממריצים .
ספציפית מת'אמפטמין הוא ניורוטוקסין, כלומר הורס תאי מוח. ומדובר בחומר דיי ממכר ומסוכן (תלוי מינון ומשך שימוש, כי יש לו שימושים בתחום הניורולוגיה).
לשימוש בממריצים יש מחיר. קודם כל, הם נוטים לעשות בלגאן במוח. שימוש קצר בריטלין דווקא מרגיע, שימוש קצר באמפטמינים למי שמבין את ההשפעות, הוא בלתי מזיק. לנסות לקחת את החומרים האלה, במיוחד מת'אמפטמין 5 ימים ברציפות, כדי לא לישון , יוביל להתדרדרות משמעותית בתפקוד הקוגניטיבי, ויכול פשוט לגרום למאניה, התקפי חרדה, או פסיכוזה, שלא לדבר על זותות כמו אגרסיביות, ופגיעה בכושר קבלת החלטות.
ובנוסף, זה עלול להיות ממכר. הסיכוי להתמכר משימוש אחראי, וסביר, גם ממושך, הוא דיי אפסי. מצד שני, אם אתה בולע את הכדורים האלה כמו סוכריות, לאורך תקופה ארוכה, הקושי שלך לתפקד בילעדיהם ילך ויגדל, מה שבסוף מוביל להתמכרות.
ומצד שני, אני מאוד בספק ששימוש במינונים נמוכים ועם הפסקות, יתן יתרון לחייל הממוצע....