27-07-2016, 22:24
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
|
|
ברור לי שכך היה, אני מכיר את הסיפורים על היחס ה"חם במיוחד" לו זכו אנשי האס.אס שנתפסו.
והציד שנערך אחריהם באירופה...
עם זאת, עם רבים מהם (כולל בעלי תפקידים בכירים) מעולם לא באו חשבון וחלק גדול מהם זכה להזדקן ולמות בשלווה יחסית...
אתה יודע, אני חייב לציין אם כבר עלה הנושא...
לפני מספר שנים הוקרן סרט שצולם במזרח אירופה, הסרט הזה עסק ב"צד של הרוצחים", הביאו שם ראיונות עם אנשי אס.אס ומשתפי פעולה עם הנאצים שחלקם אף השתתפו במעשי הרצח...
זכור לי ראיון אחד במיוחד ואני לאמצליח להשתחרר מזה....ראיון עם איזה קשיש שסיפר באופן קר וטכני כיצד חיסל בירי יהודים שניצבו לפני הבורות, הוא סיפר כיצד נתנו להם את ההוראות לחפור לעצמם את הקברים, את הפקודות ואף הסביר כי תמיד העדיף לירות ישירות לעורף כי "זה היה הכי יעיל ככה"...
אני זוכר את הפרצוף שלו מתראיין ואני מוכן בכל רגע נתון באם אתבקש, לנסוע לביתו ולחנוק אותו במו ידי!
אני נשבע לך!!!
יותר מדי מהם ששו לשתף פעולה עם הנאצים בעוד הנאצים ראו בהם גזע נחות לא פחות מהיהודים...
תמיד נראה לי כל כך מגוכח שבשלב מסוים הנאצים הסכימו לקבל לאס.אס שהיה בראשיתו מורכב מהארים בדרגות הגבוהות ביותר בחינת תורת הגזע סלאבים ואפילו.... מוסלמים ע"ע דיוויזית "קאמה" ואפילו ערבים מהמזרח התיכון.... איזו התדרדרות....
וסליחה על הסטייה מהנושא המרכזי.