25-07-2016, 17:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.05.13
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי בגירה
שהב"ט לשעבר ימין או שמאל?
המג"ד ימין או שמאל?
המ"פ ימין או שמאל?
מה שבטוח שמי שנאמן לאמת שלו או האוניברסלית יצא שמאלני בעינך, בתנאי שיצא נגד החייל הטיפש.
|
אההה...לא.
מי שמחזיק בדעות שמאלניות, לא משנה כמה מגוחכות, הוא בעיני אדם כמו כל אדם, אבל לא כל שטות שיוצאת מפה של אדם צריכה לזכות בסופרלטיבים כמו "אמת אוניברסלית" ו"הצבת מראה בפני החברה". הפוזה של הקדוש המעונה שמוכיח בשער את העם של הבבונים היא כל-כך אוסלו 93. התקדמנו מאז.
הבעיה שלי היא עם אנשים שחושבים שהם כאלו חכמים שהם חסינים למניפולציות, לא כמו הטפשים שמקבלים שטיפת מוח ובוחרים בימין שדופק אותם. לשיטתם של אלו, רק ביבי והדתיים עושים מניפולציות, ואילו כל הדיבורים על שלום וערכים אוניברסלים הם אמיתיים ומי שלא מסכים איתם הוא או בבון חמום מוח או ימני קיצוני מסוכן.
גם השמאלן הכי הזוי אף פעם לא מוצג כטיפש או "שנוי במחלוקת" שלא רואה איפה אנחנו חיים ומביא מחבלים לתוך הבתים שלנו,אלא בעל "אמת אוניברסלית" "ערכים" וכמובן בעל אומץ להציב מראה בפנינו. כל מי שמביע ביקורת קורא למחרת בעיתון שמנוהל "מסע הפחדה" נגד אותו שמאלני אמיץ.
מעולם לא קראתי בעיתון את צמד המילים "פעיל שמאל קיצוני" - תמיד זה "פעיל זכויות אדם", ואילו איש הימין תמיד יהיה קיצוני או שנוי במחלוקת.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי בגירה
אגב, הטענה הזו טיפשית מיסודה, שנים שעיתונים אלה פעלו ובכל זאת מהפך ב77.
מאז אנו חווים שלטון ימני רופס בכל תחום ועיניין, שאינו לוקח אחריות בעזרתם של נבערים מדעת
המאשימים את העיתונות, בג"ץ ובצלם ביצירת המציאות העגומה בה אנו חיים.
|
אני לא בשלטון, אני סתם אדם פרטי שקורא חדשות ואני רואה בקלות הטיה שמאלה בדיווחים בתקשורת המיינסטרים. אם זה ביבי זה רע, אם זו חלוקת ג'ובים במרכז הליכוד אז זה מדווח בהרחבה, ואם זה חלוקת ג'ובים נניח בקק"ל אז הס מלהזכיר לאיזו מפלגה שייך בעל הג'וב.