23-08-2018, 23:10
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
השפות שברשימה הן (למיטב הבנתי) השפות שהדפדפן שולח לאתרים כדי לומר באיזה שפות אתה מעדיף לקרוא את האתרים - מלמעלה למטה. כלומר אם לאתר יש תוכן ביותר משפה אחת, הוא ינסה להציג לך קודם באנגלית (ארה"ב), אם אין, סתם אנגלית, ואם אין אף גירסת אנגלית, אז עברית (אם קיימת באתר - אם גם עברית אין - תוצג פשוט שפת ברירת המחדל שלו, כי אף אחת מהשפות המועדפות שלך, אינה קיימת באתר).
אבל נשמע לי שאתה שואל על שפת ממשק המשתמש. אם אכן כך - לפי התיעוד של כרום (כאן: https://support.google.com/chrome/a...3DDesktop&hl=en) במערכות הפעלה שאינן "חלונות", שפת הממשק של כרום היא כשל מערכת ההפעלה שלך כולה. אם ממשק מערכת ההפעלה מוגדר לעברית, גם כרום יוצג בעברית. וכמובן להפך, אם היא אנגלית, אז גם הממשק של כרום יהיה באנגלית.
בתור משתמש לינוקס (שמק דומה לו במובנים מסויימים...) - אני יודע איך המנגנון הזה עובד בלינוקס, והצלחתי בקלות רבה לגרום לכרום לשנות שפה מבלי לשנות שפת הממשק של כל המערכת שלי (שאצלי היא כמובן אנגלית, והפכתי את כרום לעברית).
אתה יכול לנסות לראות, אולי זה יעבוד לך גם במק.
פותחים טרמינל, ומריצים:
כאשר אני מניח שכרום מורץ במק על ידי כתיבת "chrome" בשורת הפקודה. אם לא, שנה בהתאם.
לחלופין כדי להכריח עברית אם שפת הממשק היא לא:
בהנחה שזה עובד לך... השינוי לא קבוע. אם תרצה אייקון קבוע שמפעיל את כרום כך - או שתמצא דרך להעביר את משתנה הסביבה LANG לאייקון, או, אם זה לא אפשרי, תוכל ליצור סקריפט שבו כתובה הפקודה הנ"ל בדיוק, ותיצור אייקון חדש שמריץ את הסקריפט הזה...
|