06-01-2016, 23:12
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
אני משער שזה תלוי בתכנים המסופקים. אודה על האמת, אינני יודע מה הם, וגם לא יצא לי לחוות סלקום TV (משתדל להמנע מהם אחרי חווית שירות מזעזעת, כלקוח עסקי (!) - כביכול לקוחות שאמורים לקבל שירות יותר טוב...) - אז אני ניזון בעיקר מטוקבקיסטים שרמת אמינותם ירודה מראש. ובכל זאת, ישנה שמועה שהמחיר משפיע על איכות התכנים...
אז אם התכנים טובים, כלומר ברמה של התכנים הטובים של הוט ויס (ושלא יובן ממני בטעות שאני טוען שיש לשתי הנ"ל יותר מ 5% מהזמן תכנים טובים...), אז אני לא טוען שסלקום TV לא תיפגע (ברור שכן), אבל סביר להניח שבאחוזים ייפגעו הרבה יותר שתי הנ"ל... כי כשזה בא בשירות סטנדרטי, יש משהו שמתאפשר לך שלא יתאפשר עם סלקום: תמיכה מובנית במיני סטרימרים ובטלוויזיות חכמות.
במילים אחרות - אתה קונה טלוויזיה מודרנית, מחבר כבל רשת, משלם 50 שקל לחודש, ורואה מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה. ולא רק חלק מהתכנים ב VOD. ולא רק "הפרק זמין לצפיה שבועיים" או כל שטות דומה...
הבעייה היחידה, כמו שאמרת, היא התרגום. אני לא חושב שיהיה מסובך להם לפתור את זה, אבל גם אם לא, סה"כ רמת האנגלית בישראל טובה יחסית, והרבה יסתדרו גם בלי זה.
|