אין כרוב כבוש כבר למעלה מחודש ברשתות השיווק. המקומות שבדקתי: שופרסל, רמי לוי, יוחננוף ומגה
בדיוק קניתי ואכלתי כרוב כבוש וחצילים כבושים קטנטנים.
אני אוהבת את החצילים הקטנים האלה
קטיף הכרוב מצריך עבודת ידיים עם גב כפוף ואין מתנדבים רבים לעשות זאת.
לא מחיר קיצוני במיוחד. כנראה שקוטפי הכרוב לא מכירים את התיאוריות שלך
אף פעם לא הבנתי למה להרוס ירק טרי וטעים
בשביל לשמר לחורף. בחורף האדמה קופאת והכל מכוסה בשכבה עבה של שלג. חוץ מזה שפטריות, עגבניות, ומלפפונים כבושים זה שוס. - ביחוד עם קצת וודקה [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://ariadnesclue.com/wp-content/uploads/2013/12/The-cat.jpg] וכמובן זיתים