19-01-2016, 17:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
קבוצת ח.י ואי מילוי אחריות על המוצרים של seagate
יש לי מעל לעשרה כוננים של seagate, כאשר 6 מתו.
ב 6 האחרונים קבוצת ח.י החליטה לא לתת כונן חלופי או פיצוי שנותן לקנות כונן שווה ערך חדש במקום, כאשר הערך של אותם מוצרים נשאר כמו שהוא.
ב 2 ה ראשונים מה 6, הם פשוט סרבו לתת 2 כוננים חדשים בזמן האחריות עד שמנכ"ל כל שהוא התערב וזה סודר. התוצאה? קרוב ל 60 יום עד שקבלתי מוצר חדש חלופי.
2 אחרים שמתו, הפעם נתנו זיכוי של פחות מ 600 ש"ח על מוצר שעולה קרוב ל 700-800 ש"ח, אבל בעל הרשת נתו לקנות מוצר אחר בערך המלא של המוצרים או לקחת את הפיצוי של קבוצת ח.י
1 אחר הפסיק לעבוד, ואז הפיצוי ירד לקרוב ל 500 ש"ח ושוב המוצר הזה עולה קרוב ל 700-800 ש"ח.
אחד אחר מת ועליו עדיין לא קבלתי זיכוי.
מה יהיה במידה ואחרים שעדיין באחריות ימותו, זאת באמת כבר בעיה וכבדה לארנק.
עקב האחריות של קבוצת ח.י עברתי לקנות מוצרים של wd, כי אצלם מקבלים מוצר חדש גם במידה ויש יום אחד לאחריות של המוצר בלי לומר מילה אחת והמוצר מגיע עד 21 ימים ולא 60 ימים כמו אצל קבוצת ח.י.
היום אני לא מוכן לרכוש מוצרים שחברת seagate מוכרת בישראל עד שקבוצת ח.י לא תשנה את הנהלים שלה.
אם אתם קונים מוצר של seagate, תהיו בטוחים שאתם מקבלים עליו אחריות ואפילו תחתימו את החנות על טופס שהוא יוחלף בחדש גם על חשבון החנות ותזהרו מקבוצת ח.י.
מוצרים של que כנ"ל היה לי אותו סיפור עם ח.י
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 19-01-2016 בשעה 17:53.
|