28-12-2015, 08:50
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוספוס פלביוס השני שמתחילה ב "חולי נפש רוקדים בחתונה עם תמונה של עלי דוואבשה ( בן שנה וחצי בהירצחו ) נעוצה בסכין"
יש כבר תאוריית קונספירציה
נפוץ כך ברשת:
מאחותי אילנה שמכירה את המשפחה שרקדו בה עם נשקים ודקרו תמונה של התינוק הערבי.
"חשוב לי לכתוב את הדברים ולהפיץ את האמת לאלו שרוצים לשמוע.
החתונה המדוברת שרקדו בה עם נשקים היא של הבן של חברים קרובים מאוד, אנחנו מלווים אותם בימים הסיוטיים שעוברים עליהם. ואט אט מתגלים עוד פרטים מחרידים.- המשפחה נסתה לברר אצל כל המוזמנים מי הביא את התמונות הללו... פשוט חידה. לא מוצאים.
- מי חילק את הנשקים? לחברה אין נשקים! כמו כן, הנשקים נעלמו מיד אחרי שתי הדקות של השיר.
- מי צילם את הסרטון? הצלם היה במקום אחר. בבירור עם בעלי האולם, אנשי השב"כ הגיעו מספר שעות לפני כן, והתקינו מצלמות בכל רחבי האולם! לאחר החתונה, הגיעו ולקחו אותם.
בקיצור, מתברר לדאבוננו, שמישהו ארגן ויזם את כל זה מראש. חילק נשקים ותמונות ואף באופו מזעזע דקר את תמונות הילד מול המצלמה. חשוב לדעת את האמת, כמה שהיא כואבת. והכל משמיעה וליווי אישי של המשפחה, ולא משמועות. - בשיחה עם מאבטח האירוע- לחתונה הזו הגיעו מאות שוטרים סמויים... בלבוש אזרחי. שהציגו לו תעודת שוטר.
- לא החתן ולא המשפחה שלו או של הכלה, מכירים את מי שרקד עם התמונה......
עצוב שבמדינה כשלנו משתמשים באמצעים כאלו כדי להכפיש ציבור איכותי ואידיאליסטי למדינה ועוד על ידי גוף שאמון על בטחונינו ואמור להגן על האזרחים ובמקום זאת מתנהג אל האזרחים כאל אויבים"
אסיים בתפילה לבורא עולם: שמור אותי מאוהביי, משונאיי אשמר אני.
שבוע טוב ומבורך.
נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 28-12-2015 בשעה 08:54.
|