19-01-2016, 15:27
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
קודם כל - אל תתני לאף אחד לבלבל אותך, בחירת סמארטפון מקבילה מאוד לבחירת דת, כל אחד יידחוף לך את מה שהוא מאמין בו (מבחינת חברה, מערכת הפעלה, גודל מסך, טכנולוגיה, צבע וחומרים מהם הוא עשוי)
למזלך - לך לא באמת אכפת וחוץ מהסכום זה לא משנה לך מה תקני, אז כדי לעזור לנו לעזור לך - תדרגי את התכונות הבאות מהחשוב יותר לפחות (מותר לכתוב "לא אכפת לי" או "הכי חשוב" ליד התכונות הרלוונטיות) ואחרי זה נתאים לך משהו שתוכלי לעבוד איתו.
התכונות:
1. גודל מכשיר (רצוי לפרט, סטייל "לאבא שלי יש iPhone 4, הגודל הזה קצת גדול לי אבל נוח להחזיק ביד")
2. אפליקציות (כמה חשוב שתהייה לך אפשרות לבצע פעולות ישירות מהנייד, דוגמת קביעת תור במכבי, הפקדת צ'קים בבנק, הזמנת מונית מ getaxi וכו')
3. בטריה (כמה חשוב לך להטעין את הטלפון פעמים רחוקות יותר, אם את קרובה למטען כל הזמן זה יכול להיות ברמה נמוכה יותר, הטלפונים החלשים ביותר נותנים זמן עבודה של כ-7-8 שעות ללא הטענה, החזקים ביותר יכולים להגיע גם ל-3 ימים, בשימוש בינוני)
4. איכות שיחה (עצוב שאני מזכיר את זה כלכך נמוך, אבל טלפון זה טלפון, כמה חשובה איכות השמע והדיבור בו לשיחות)
5. איכות רמקולים (את רוצה לשים את המכשיר על השולחן בזמן שיחה/לשים מוזיקה וליהנות ממנה בזמן המקלחת? אז זה חשוב)
6. מצלמה (נולד לך אחיין חדש שאת רוצה לדעת כל דקה מהחיים שלו?)
7. תוספות (זה יותר מלל חופשי, את רוצה אפשרות לשמוע רדיו דרך הטלפון? את לפעמים שוכחת אותו בכיס כשאת קופצת לבריכה? את גרה באיזור מדברי ומפחדת שחול יהרוס אותו? אמא שלך גונבת את המכשיר והאצבעות שלה חלקלקות? אחותך חטטנית ואת רוצה שהיא לא תוכל לראות מה קורה איתו? לכול החברים שלך יש iPhone?) - מה שנראה קשור פשוט תרשמי כאן.